- 24,040
- 25,046
- 113
Öğrenci kimlik kartı mı aticaz e-okul kaydı mıneyse bu aralar kazandık öğrenciye yardımcı olalım
Öğrenci kimlik kartı mı aticaz e-okul kaydı mıneyse bu aralar kazandık öğrenciye yardımcı olalım
vbs den oluyor muÖğrenci kimlik kartı mı aticaz e-okul kaydı mı
yok öğrencinin dolandırılmasına dayanamadımÖğrenci kimlik kartı mı aticaz e-okul kaydı mı
La dur senotobüs param yok
Bende ona dayanamadım vallayok öğrencinin dolandırılmasına dayanamadım![]()
Şey trx olan sağlam biri varmiÖğrenci kimlik kartı mı aticaz e-okul kaydı mı
vicdan desen var para desen var kanka olalımyok öğrencinin dolandırılmasına dayanamadım![]()
Bizim öğrencilik 2014 de üniversitede son buldu zaten kardesim ama deveciye zarar vermişti iyi oldu yardımın helalin varyok öğrencinin dolandırılmasına dayanamadım![]()
yaw yardımcı olacan da ne olacak gidip kupon yapacak hemen ver bana kedilere mama alayım dışarda 3-5 kedi var sürekli mama aldığım daha hayır işlemiş olursunneyse bu aralar kazandık öğrenciye yardımcı olalım
sağlamım galibaŞey trx olan sağlam biri varmi
Bugün dedi namus sözü saat 6 da atacam atmadı bende dedim haram olsun engellesimBende ona dayanamadım valla
Ben sağlam miyimŞey trx olan sağlam biri varmi
Bu kimsesiz dmden amçaoglu yazan değil miydi.
Evet varmı sende abiBen sağlam miyim
BenŞey trx olan sağlam biri varmi
neyse bir yardımcı olmaya çalışalım ufaktanBende ona dayanamadım valla
At Akın abi dost bana hediye atacakmis
makina çöz artık olayıdevecibey denen arkadaşı mı tokatlamış salih doğru mu anladım
Dur sen olayaa dahil olma arkadas kim di o dedi seni o yuzden etiket ettimBugün dedi namus sözü saat 6 da atacam atmadı bende dedim haram olsun engellesim