Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hawkinqq / Kasa 34K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,043
28,260
113
olum 2 dakıka oyun oynadık adamın yazdıgına bak hakkımda ulan bu forumda kıme parasını gondermemısız lale ne anlatıyo bu

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,043
28,260
113
tanımıyom da bir aralar dm atıyordu alakam olmayan kaale almadıgım birisi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,043
28,260
113
Makina123 markadır videolarını atsana maripoya
yaw ne videosu bro adam 2 dakikada dolandırıcı ilan etti bizi gören de zannedecek harbi dolandırıcıyız burda benim muhattap olduğum kime sorarsan sor yetmezse önceden problemim olan kişilere de sor daha 1 kişinin hakkını yemedik hatta benim o kişilere daha fazla para akışım olmuştur bir kişi de makina bana paramı atmadı veya ödülümü atmadı diyemez sadece 1 tane çekilişte kazanan arkadaşın ödülü gönderilmedi onun sebebi de sohobetin ödeme yapmaması o kişi de telegramda zaten kayıtlı para alısverisim olan birisi o yüzden böyle iftiraları sevmem bu mesajdan sonra da bu şahıs hakkında tek kelime etmicem lazımsa yanık kremi kargolarım çok istiyorsa

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,521
18,389
113
yaw ne videosu bro adam 2 dakikada dolandırıcı ilan etti bizi gören de zannedecek harbi dolandırıcıyız burda benim muhattap olduğum kime sorarsan sor yetmezse önceden problemim olan kişilere de sor daha 1 kişinin hakkını yemedik hatta benim o kişilere daha fazla para akışım olmuştur bir kişi de makina bana paramı atmadı veya ödülümü atmadı diyemez sadece 1 tane çekilişte kazanan arkadaşın ödülü gönderilmedi onun sebebi de sohobetin ödeme yapmaması o kişi de telegramda zaten kayıtlı para alısverisim olan birisi o yüzden böyle iftiraları sevmem bu mesajdan sonra da bu şahıs hakkında tek kelime etmicem lazımsa yanık kremi kargolarım çok istiyorsa
Takma kafana makina bir markadır. Kimseyi dolandırmaz

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,043
28,260
113
Takma kafana makina bir markadır. Kimseyi dolandırmaz
mesele kafaya takmak değil küfür etse kaale alıp cevap bile vermem fakat şöyle iftiralar adamı deli ediyor kanıtı yok oraya yazmış dolandırıcı diye 😂😂😂
beni bilen zaten biliyor da tanımayan adam zannedecek milleti dolandırıyoruz
yalanları bunla da bitmiyor sözde baskan 1 ayda kapatıyormuş konuyu her gece adminler konuları kilitliyor söyleyecek yalan bulamadı arada ekleyeyim dedi büyük ihtimal

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,821
10,328
113
mesele kafaya takmak değil küfür etse kaale alıp cevap bile vermem fakat şöyle iftiralar adamı deli ediyor kanıtı yok oraya yazmış dolandırıcı diye 😂😂😂
beni bilen zaten biliyor da tanımayan adam zannedecek milleti dolandırıyoruz
yalanları bunla da bitmiyor sözde baskan 1 ayda kapatıyormuş konuyu her gece adminler konuları kilitliyor söyleyecek yalan bulamadı arada ekleyeyim dedi büyük ihtimal
Sen niye bu kadar açıklama yapiyorsunki boşver adam formdan uzaklaşacak ortalığı karıştırip gitti tüpçüyü seven adamdan ne beklin

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,641
9,207
113
Puahaga kimsede parası kalmamış mış :)

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,641
9,207
113
Eski konularını az bir karıştır özellikle geçen seneki konularını

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,444
193,203
113
Sağlık olsun dostum

BUNDAN SONRA KİMSE KİMSEYE ROL YAPSIN DİYE PARA VERMESİN BEYLER
ŞANS PARASI VERİRSENİZ VERİN.
HİÇBİR PARANIN GERİ DÖNÜŞÜ OLMUYOR
SADECE İÇİNİZDEN GELİRSE ŞANS PARASI VERİN
VERİLEN PARANIN HİÇBİR HÜKMÜ YOKTUR, VERİLEN PARA GİTMİŞTİR
DENİZE ATILAN PARA OLARAK DÜŞÜNÜN
LÜTFEN.
GÜNÜNÜZ GÜZEL, HUZURLU, BOL NEŞELİ GEÇSİN BEYLER...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...