- 24,042
- 25,049
- 113
Valla biz 1k yi bile bölüşüyoruz son zamanlarda fazla iyi niyetli bi pay yapmışım 300 k ya 50k diyerek de bi 5k garantisi varYok artık
Valla biz 1k yi bile bölüşüyoruz son zamanlarda fazla iyi niyetli bi pay yapmışım 300 k ya 50k diyerek de bi 5k garantisi varYok artık
Geldi abi sagolKardesim attim geldi mi
Hocalık yapmışlığım var bi zamanda ama dini konuda değil.Dayı sen gerçekten hocamisin yoksa şakamı yapiyorsun
burdan yazıyor ki güven tazeliyorKardesim attim geldi mi
benım samımı olduğum donem 3 sene öncesi falan ondan çok bilmiyorum son durumlarınıDüştümu düştüğüne inanmiyorum ben şahsen intikam almak için foruma geri geldi diye düşünüyorum
salih eğer benim tanıdığım kişiyse geri gelirDüştümu düştüğüne inanmiyorum ben şahsen intikam almak için foruma geri geldi diye düşünüyorum
100 k ya 20 k atarimValla biz 1k yi bile bölüşüyoruz son zamanlarda fazla iyi niyetli bi pay yapmışım 300 k ya 50k diyerek de bi 5k garantisi var
Jskdkdkekdkddjekdkdkddiwkskkdkwjesjdjburdan yazıyor ki güven tazeliyor
Bu makina Arif Efendiye İftira atıyor ey ümmeti muhammed neredesinizdolandırıcı
Yakıştıramadım hocamBu makina Arif Efendiye İftira atıyor ey ümmeti muhammed neredesiniz
300 e 60k mi güzel forsum olur he100 k ya 20 k atarim
Şimdi de dağıtım yapmıyorsun diye beddua edecekler haberin olsuneyvallah geçenlerde çok dağıtım yaptım beddua edenler oldu ondan artık dağıtım yapmıyorum
Deveci senin paran bana hiç nasip olmadı bi gün olursa seni ihya edicem sözUlan yağıyor bu gün bostonda geldi kupon tek maça kaldı puahaha
Yine kim kime dürttü erhoEn az 50 kişiden sigaram yok diye mesajı vardır millete neydi eskiden kendini ne duruma soktu evrim geçirdi adeta metings bile para atmıştı ona
Bende 2 senedir tanıyorum onu geçen sene günde 10 kişiye ödül atardı bi anda bu kadar geriye gitmesi beni sahsen pek inandirmadibenım samımı olduğum donem 3 sene öncesi falan ondan çok bilmiyorum son durumlarını
Sakalımı, takkeyimi dost yakışmayan nedirYakıştıramadım hocam
Hangi birini diyim la puahYine kim kime dürttü erho
Hangi mac soylede takipleuiyip yatiralimUlan yağıyor bu gün bostonda geldi kupon tek maça kaldı puahaha
hangi maç söyle göze getirelimUlan yağıyor bu gün bostonda geldi kupon tek maça kaldı puahaha