- 22,043
- 28,260
- 113
olum 2 dakıka oyun oynadık adamın yazdıgına bak hakkımda ulan bu forumda kıme parasını gondermemısız lale ne anlatıyo bu
Noldu millete eski dolandırıcılıklarını unutturmayı iyi Başar mişınbir daha para için dm atarsan kafanı kırarım haberın olsun
Makina123 markadır videolarını atsana maripoyabir daha para için dm atarsan kafanı kırarım haberın olsun
yaw ne videosu bro adam 2 dakikada dolandırıcı ilan etti bizi gören de zannedecek harbi dolandırıcıyız burda benim muhattap olduğum kime sorarsan sor yetmezse önceden problemim olan kişilere de sor daha 1 kişinin hakkını yemedik hatta benim o kişilere daha fazla para akışım olmuştur bir kişi de makina bana paramı atmadı veya ödülümü atmadı diyemez sadece 1 tane çekilişte kazanan arkadaşın ödülü gönderilmedi onun sebebi de sohobetin ödeme yapmaması o kişi de telegramda zaten kayıtlı para alısverisim olan birisi o yüzden böyle iftiraları sevmem bu mesajdan sonra da bu şahıs hakkında tek kelime etmicem lazımsa yanık kremi kargolarım çok istiyorsaMakina123 markadır videolarını atsana maripoya
Takma kafana makina bir markadır. Kimseyi dolandırmazyaw ne videosu bro adam 2 dakikada dolandırıcı ilan etti bizi gören de zannedecek harbi dolandırıcıyız burda benim muhattap olduğum kime sorarsan sor yetmezse önceden problemim olan kişilere de sor daha 1 kişinin hakkını yemedik hatta benim o kişilere daha fazla para akışım olmuştur bir kişi de makina bana paramı atmadı veya ödülümü atmadı diyemez sadece 1 tane çekilişte kazanan arkadaşın ödülü gönderilmedi onun sebebi de sohobetin ödeme yapmaması o kişi de telegramda zaten kayıtlı para alısverisim olan birisi o yüzden böyle iftiraları sevmem bu mesajdan sonra da bu şahıs hakkında tek kelime etmicem lazımsa yanık kremi kargolarım çok istiyorsa
mesele kafaya takmak değil küfür etse kaale alıp cevap bile vermem fakat şöyle iftiralar adamı deli ediyor kanıtı yok oraya yazmış dolandırıcı diye 😂😂😂Takma kafana makina bir markadır. Kimseyi dolandırmaz
Sen niye bu kadar açıklama yapiyorsunki boşver adam formdan uzaklaşacak ortalığı karıştırip gitti tüpçüyü seven adamdan ne beklinmesele kafaya takmak değil küfür etse kaale alıp cevap bile vermem fakat şöyle iftiralar adamı deli ediyor kanıtı yok oraya yazmış dolandırıcı diye 😂😂😂
beni bilen zaten biliyor da tanımayan adam zannedecek milleti dolandırıyoruz
yalanları bunla da bitmiyor sözde baskan 1 ayda kapatıyormuş konuyu her gece adminler konuları kilitliyor söyleyecek yalan bulamadı arada ekleyeyim dedi büyük ihtimal
uyuyacaktım uykumu kaçırdı gundiSen niye bu kadar açıklama yapiyorsunki boşver adam formdan uzaklaşacak ortalığı karıştırip gitti tüpçüyü seven adamdan ne beklin
Good daysuyuyacaktım uykumu kaçırdı gundi
neyse mesai biter baba uykuya gider
good night
@hawkinqqRoll bitti mi
Düzenbaz tüpçü ortalığı karıştıracağına ziraatten çektiğin krediyi ödeEski konularını az bir karıştır özellikle geçen seneki konularını
Bitti dağıtım bile oldu adam konuda 10 kişiye 1k dagitti geç kaldınRoll bitti mi
Tüh be hocam etiket atsana şöyle şeyler de adama 😁😁Bitti dağıtım bile oldu adam konuda 10 kişiye 1k dagitti geç kaldın