Dağıtım yok diyince kimse takmamış Bol şans diyimEkli dosyayı görüntüle 954679
Herkesin gecesi güzel olsun (dağıtım olmayacak sonradan kızmayın:/)
bol şans ozaman sadeceEkli dosyayı görüntüle 954679
eyvallah geçenlerde çok dağıtım yaptım beddua edenler oldu ondan artık dağıtım yapmıyorumDağıtım yok diyince kimse takmamış Bol şans diyim
eyvallah hocambol şans ozaman sadece
Senin bileceğin iş aga öyle bi tayfa var maalesef sürpriz olmazsa ilk adım woneyvallah geçenlerde çok dağıtım yaptım beddua edenler oldu ondan artık dağıtım yapmıyorum
Böyle şeyler yazılmaz dalga geçmek için yapıyorsunuz biliyoruzEkli dosyayı görüntüle 954679
bir adım daha atar çıkarızSenin bileceğin iş aga öyle bi tayfa var maalesef sürpriz olmazsa ilk adım won
neyin dalgası ?Böyle şeyler yazılmaz dalga geçmek için yapıyorsunuz biliyoruz
Bakalım şans seninle olsun bakicam kupona iyi para çünkü kazanırsın umarımbir adım daha atar çıkarız
eyvallah hocam bende muhabbet olsun diye açtım konuyuBakalım şans seninle olsun bakicam kupona iyi para çünkü kazanırsın umarım
Senin kuponunu ne yapsın millet rolling konusunun bir amacı vardır aklınca alay ediyorsun burada milletle hiçbir şey yazma adam gibi paylaş geç ama adam olmak lazım baştan çoluk çocuk yuvasına çevirdinizneyin dalgası ?
Bol şanslar dağıtım yok dediler geldikEkli dosyayı görüntüle 954679
İyi yaptın takılma sen çürük yumurtaların laflarına dağıtım zorunlulugun da yok agaeyvallah hocam bende muhabbet olsun diye açtım konuyu
Bende özellikle geldim hosgeldinBol şanslar dağıtım yok dediler geldik
yazma ozman dost zorlamı yazdırıyorum zorlamı bakın dıyorumSenin kuponunu ne yapsın millet rolling konusunun bir amacı vardır aklınca alay ediyorsun burada milletle hiçbir şey yazma adam gibi paylaş geç ama adam olmak lazım baştan çoluk çocuk yuvasına çevirdiniz
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 954679
Bol şanslar dağıtım yokmus gelelim dedik @tahir1603 gel kanka ekmek yok burdaEkli dosyayı görüntüle 954679
Kasa 34 tl sandım 34k imiş dostBende özellikle geldim hosgeldin![]()