- 80,967
- 54,136
- 113
71k kszandik mi
Hocam sakala sürtme işini düşündün müŞu forumda daha kupon gelmeden dagitimci olanlar, sigara parasi isteyenler, dmden iban atanlar bile var. Sayı saymak bunlarin yanında çok masum kalıyor dost
Makina profildekinin ig salsanaçağdaş yavaş kardeşim
bu kadar asabi olma
bi ara asabi bi kardeşimiz vardı
sonra süresiz yedi
sende onun gibi olma
boşa bakıyon 70k atmıs adam bir bildigi olmasa atmaz8 fark bozmaz umarım
😂 😂 Bosver dost eglence cıktı bize işte ne güzel. Ne calipso sevdası varmış ben de hiç farkında değilim dost.Hocam cok sinirliyim sövecem birine gunahtan korkarim
aldığım duyumlara göre zebra dayımızla aynı koğuşta kalmışlarYav asabi kardesimiz dedigin adam sen vitaminken askerligini yapiyordu delicim ne anlatiyon
Allah hidayet versin hocam. Vinicius hariç😂 😂 Bosver dost eglence cıktı bize işte ne güzel. Ne calipso sevdası varmış ben de hiç farkında değilim dost.
Bol şanslar
yasakMakina profildekinin ig salsana
Zebra dayi ayri bi vaka. Yas 70 yolun yarisi diye konu açmıştı gecen. Ölümsüzlüğü bulmus soylenene gorealdığım duyumlara göre zebra dayımızla aynı koğuşta kalmışlar
Nora link varmı canım bulamadım Google amcads3 fark zora girdi
Ben o dayinin gercek olabilcegini dusunmuyorum, dusunmek istemiyorum. 70.yasinda adam buraya gelemezZebra dayi ayri bi vaka. Yas 70 yolun yarisi diye konu açmıştı gecen. Ölümsüzlüğü bulmus soylenene gore
dubaiçikolatası sever misinZebra dayi ayri bi vaka. Yas 70 yolun yarisi diye konu açmıştı gecen. Ölümsüzlüğü bulmus soylenene gore