- 21,880
- 18,048
- 113
Dağıtım olmayacaksa sonradan kızmayalım.Slot paramiz cikti oh
Dağıtım olmayacaksa sonradan kızmayalım.Slot paramiz cikti oh
Biliyormusun abi ruling diye bir kahpe vardı parayı betvakti aldım 5 yaptım çek dedim site ip dedi sildi dedi bende bilgileriyle bağlandım site dedi para hesabınızda valla yuh80 trx geldi betvakti guncel adres neydi
Roll yapacak kadae iste kdkdkdKaç para yapoyo
@Devecibey dm ye baksanaonun çevresindeki adamların hiçbirinden fayda gelmez
kendi kafasının dikine gidiyorsa sende dillendirme kendi uğraşsın
salih bulmuş kekliği avlamış şimdi burda suç salihte mi
bir adama bir şey 1 kez söylenir millete para atma diyoruz
1k atıyordu baremi de yükseltmiş 2500 atmış diyecek bir şey yok
Benim trx yok zaten bundan da hüzün duyuyorumEe doğru yolu bulmuş sonun da puaha
Deveci kim ya. Bi gittim geldim yeniyeni adamlar cikmis. Elemanim biri bana diyor ki 15bin mesajin var ilkkez goruyorum seni garip diyor sjdndnYok be ben gecmisimiz var diye kac dosta ihtiyaç olursa bende bütçe varsa veririm vermezler se sorun yok ama dveeciye çürük elma onermem
Maddi talep yasaktır kardeşim@Devecibey dm ye baksana
bu çocuk harbi yetim miBiliyormusun abi ruling diye bir kahpe vardı parayı betvakti aldım 5 yaptım çek dedim site ip dedi sildi dedi bende bilgileriyle bağlandım site dedi para hesabınızda valla yuh
Kardesim seni niye herkes dolandiriyoBiliyormusun abi ruling diye bir kahpe vardı parayı betvakti aldım 5 yaptım çek dedim site ip dedi sildi dedi bende bilgileriyle bağlandım site dedi para hesabınızda valla yuh
Bana dua et sen la senin paranin peşine düştüm 1 haftadırEyw sağolun beni bu kadar sevdiginizi bilmiyordum gözlerim doldu
O konulara girmiyelim lutfenbu çocuk harbi yetim mi
Ediyorum her zaman puhaha adamsin abiBana dua et sen la senin paranin peşine düştüm 1 haftadır
Malim cunkuKardesim seni niye herkes dolandiriyo
Paranın yarısı senin kardeşim parayı sen kurtardinBana dua et sen la senin paranin peşine düştüm 1 haftadır
Estagfurullah kardesimMalim cunku
kanka yetim ahmet yazıyor diye dedim he şakası ciddi anlama gece gece triplere sokma biziO konulara girmiyelim lutfen
La kac yapiyor ugrastirmadan soyle de dolandiralimRoll yapacak kadae iste kdkdkd
Tmdirkanka yetim ahmet yazıyor diye dedim he şakası ciddi anlama gece gece triplere sokma bizi
abi dediği adamların tamamı kelek olduğu için dolandırılıyorKardesim seni niye herkes dolandiriyo
Dimi puahaParanın yarısı senin kardeşim parayı sen kurtardin