- 49,330
- 54,139
- 113
Forvet benim ama ona göre puaahPatlat bi kupon getirelim kadro şampiyonlar ligi
Forvet benim ama ona göre puaahPatlat bi kupon getirelim kadro şampiyonlar ligi
eşrefe geri mi atacanEscape Erhan esref
Hani bize katıl dedinEscape Erhan esref
tüm varı yoğu attık valla 2 k dan çıktım buralaraKasa dediğine göre bi 100k vardır senin
50 kuruş mu bastın kardeşimkasa brooklyn gelmezse 100 spin ayarlayın bana
Ismimiz e ile baslamadigi icin elendikEscape Erhan esref
Ben kaleci ancwForvet benim ama ona göre puaah
Yok abi sen varsın bunlar başka isHani bize katıl dedin
Dağıtım yok dedin ya konu sakince ilerliyor. Sayılar süreler yok maşallah.kasa brooklyn gelmezse 100 spin ayarlayın bana
rez iptalHani bize katıl dedin
Takiliyorum ya deveciye. Herkese abi diyor ya biraz uyuz oldum yarina gecer sjsjsjsRol açmamış kupon paylaşmış la puaha
Helal kardeşim pp ye şu yakışıklı döşü kıllı foto gelir miYok abi sen varsın bunlar başka is
abiler oldu kurabiyeTakiliyorum ya deveciye. Herkese abi diyor ya biraz uyuz oldum yarina gecer sjsjsjs
utandım 50 krş olduğu için50 kuruş mu bastın kardeşim
hani fotoğraf
Ne diyim yeğenim mi diyim hepsinin yaşı benden buyukTakiliyorum ya deveciye. Herkese abi diyor ya biraz uyuz oldum yarina gecer sjsjsjs
Brooklyn ms yener mitüm varı yoğu attık valla 2 k dan çıktım buralara![]()
Gelmez çok kişi varHelal kardeşim pp ye şu yakışıklı döşü kıllı foto gelir mi
Güncelleme geldi rezzz devamrez iptal
Bana gözümün nuru bitane canimin ici hocam diyor ben sevdim deveciyiTakiliyorum ya deveciye. Herkese abi diyor ya biraz uyuz oldum yarina gecer sjsjsjs
Bayram mesajı gibi toplu atmis onu gec haylan yazdi bana adamin sigarası yok yardımcı olalım diye de ben onun ne olduğunu biliyordum bekle dedim birazdan bana da yazar 20 dakika sonra bana da yazdi sert yaptım gitti puahaBana da dmden yazmıştı sigara parası harbiden. Herkese toplu mesaj mı attı yanlışlıkla