- 27,222
- 13,055
- 113
ofansif faul süperr
Hamzacim ssni kiniyorum. Sadece poker turnuva kazancimi hatirliyorsan allah seni alsin. Bi ara forum benim sayemdr ayaktaydi. Buradaki erhan malatyali butragueno aha bu deli makina biz tutuyorduk forumu ayakta. Hatta sarhos abimiz cutamaniac vardi. Sadece onu hatırlaman beni uzdu. Ya da ne uzecek aw daha da dagitmiyom zaten oara yokoda artemis jojo ikisinden birinde poker turnuvasında kazanç sağlamıştı dağıtım yapmıştı hatırlıyorum he
Film izlicek sen kafayı yemissin la bolsans nedir puahaBol şans şimdiden kardeşim
29 ekim cumhuriyet bayramı bonuslarıHamzacim ssni kiniyorum. Sadece poker turnuva kazancimi hatirliyorsan allah seni alsin. Bi ara forum benim sayemdr ayaktaydi. Buradaki erhan malatyali butragueno aha bu deli makina biz tutuyorduk forumu ayakta. Hatta sarhos abimiz cutamaniac vardi. Sadece onu hatırlaman beni uzdu. Ya da ne uzecek aw daha da dagitmiyom zaten oara yok
Kalan mac icin alt yapi yapiyo dkdkdkFilm izlicek sen kafayı yemissin la bolsans nedir puaha
okuya okuya duygularım değişti aw her satırda farklı duygu yaşattınHamzacim ssni kiniyorum. Sadece poker turnuva kazancimi hatirliyorsan allah seni alsin. Bi ara forum benim sayemdr ayaktaydi. Buradaki erhan malatyali butragueno aha bu deli makina biz tutuyorduk forumu ayakta. Hatta sarhos abimiz cutamaniac vardi. Sadece onu hatırlaman beni uzdu. Ya da ne uzecek aw daha da dagitmiyom zaten oara yok
Maça Bol şans kardeşim rezz aldık boşuna değilFilm izlicek sen kafayı yemissin la bolsans nedir puaha
Filme gitti 05.30 da gelirmiş@tahir1603 gitti mi oglum bu
Sapsap a 45 gün boyunca her gece odul attim en son forumu bıraktı kacti halbuki beni haraca bağlamıştı neler neler dağıttık ta gecmis te kaldi dost unuttular biziHamzacim ssni kiniyorum. Sadece poker turnuva kazancimi hatirliyorsan allah seni alsin. Bi ara forum benim sayemdr ayaktaydi. Buradaki erhan malatyali butragueno aha bu deli makina biz tutuyorduk forumu ayakta. Hatta sarhos abimiz cutamaniac vardi. Sadece onu hatırlaman beni uzdu. Ya da ne uzecek aw daha da dagitmiyom zaten oara yok
Dur abi şimdi atarım basım agridi puahahaDm at bekliyom yoksa lunaya atcam 500 250 spin alcam 2 tl den sonra rolll acicam tahirle
Ee biz de adami boyle saapaiz shshshsh senin dd bana cok paran gecti. Forumdan banlaninca herkes her sey unutulmus. Hatirlatiriz iban atarak 👉👈okuya okuya duygularım değişti aw her satırda farklı duygu yaşattın
Harbiden eskilere gittim geldim vallahi. Ne günlerdi. Abuzerkömürcü vardı bi de "uza teneke" mesajları meşhurdu o zamanlar.Hamzacim ssni kiniyorum. Sadece poker turnuva kazancimi hatirliyorsan allah seni alsin. Bi ara forum benim sayemdr ayaktaydi. Buradaki erhan malatyali butragueno aha bu deli makina biz tutuyorduk forumu ayakta. Hatta sarhos abimiz cutamaniac vardi. Sadece onu hatırlaman beni uzdu. Ya da ne uzecek aw daha da dagitmiyom zaten oara yok
Konuda ilk mesaj sahibiyim harbi hahdhsfark 4 @tahir1603 getirdik sonunda beeee onca takip
Adamin parasi kaldi bende siteden trx atcakti konu dagilsin atarim dedi djdkdkdkdkdj simdi bunu beklicez he djdjdjdjdnFilme gitti 05.30 da gelirmiş