- 8,945
- 7,498
- 113
Beni tutma oruç tutBen seni tutuyorum genc 🤣
Beni tutma oruç tutBen seni tutuyorum genc 🤣
İste sen hic bi zaman kazanamazsn kardesm ✋sana bol şans yok inşallah kaybedersin
Onla ask yasiyoruz 🧿Beni tutma oruç tut
la adam sana ödül göndermedi diye ölsün mü ?sana bol şans yok inşallah kaybedersin
Ama yaptığın şu an ayıp para için adamı Kaybet diyorsun olmazsana bol şans yok inşallah kaybedersin
100 dazlinge selam sole cekimi iptal etme ama he 🤣🤣Konuya geldim ödülü ben aldim size bolsans bazen odul istemezsin odul gelir seni bulur pauah
Keyfine bak Erhan Afiyet olsunKonuya geldim ödülü ben aldim size bolsans bazen odul istemezsin odul gelir seni bulur pauah
yaz dm alayım senin yerineben alamıyorum telefonum bozuldu ya hattimda internet de yoktu Bir kardeşimin hatti O yüzden hevesim kalmadı ya Öyle bakiniyom kodlar gelince
parayı buldu mu mülayimLa yok ben para bulup ta degisecek adam değilim millet bu şekilde konusunca kendimi anlatmak zorunda kalıyorum sadece mulayim arada bi gelip gidiyor eskisi gibi aktif değil artık
5 kez rollune katıldım hiç birinde beni secmedi abi baştan sona hep takip ettimAma yaptığın şu an ayıp para için adamı Kaybet diyorsun olmaz
O cekim gelmez daha bugün 2 saatte anca gelir pauhw100 dazlinge selam sole cekimi iptal etme ama he 🤣🤣
kardeşim adam takip edene ödül demediki , rastgel seçiyorum takibe gerek yok dedi5 kez rollune katıldım hiç birinde beni secmedi abi baştan sona hep takip ettim
bu sadece sayı mı yoksa sayı + ribaund + asist midoncıc 10,5 alt 1 per bu sefer dağıtım olmayacak
Nasıl alacaksın kot gelmiyor mu Telefona geliyor sana nasıl yazacağım internetim yok diyorum Hatta telefon bozuk bu kardeşimin hattiyaz dm alayım senin yerine
Ne oldu askere gitmekten vazmi geçtin 🤣sana bol şans yok inşallah kaybedersin
mail yokmu ?Nasıl alacaksın kot gelmiyor mu Telefona geliyor sana nasıl yazacağım internetim yok diyorum Hatta telefon bozuk bu kardeşimin hatti