- 112,036
- 62,814
- 113
Umtu sanada soz verdik sende ac bi roll bromVur bakalim
Umtu sanada soz verdik sende ac bi roll bromVur bakalim
Neyle accam dayiUmtu sanada soz verdik sende ac bi roll brom
Ayıp ediyon dost çek parayı gönder biz yapalım sende takıbın keyfını çıkarEnişte herkes senin burada benim konuda kimse yok keşke senden sonra ben acsaydim 🤣🤣
Hahahajaj 😁😁Biz hepsindeyiz dost 5-6 roll takip etme kapasitemiz var yamyamlikta çığır aştık
PipinleNeyle accam dayi
Şimdi anlıyorsun dimi kıymetimiAnlamamazliga vuralım da acıyıp birileri daha atsın
Tabiki dostŞimdi anlıyorsun dimi kıymetimi
Eniştenin sektörde ismi nam yapmış dost, normal yaniEnişte herkes senin burada benim konuda kimse yok keşke senden sonra ben acsaydim 🤣🤣
Bn sana erhani bekle diycekdim ama isine karismis gibi olcakdim.saatte gec oldu diye bisey demedim bro.yoksa sira ile yapmaliydinz aslinda.simdi umutta acicak her konda 1er kisi olur artik 😁Enişte herkes senin burada benim konuda kimse yok keşke senden sonra ben acsaydim 🤣🤣
Ben o dedeninGönder gelsin dost dede paraladı bi 100 yaktık yine namussuza Ekli dosyayı görüntüle 507977
830 un 330 um helali hoş olsun kral1 gole rol biter
İlk yarı 1.5 alt alıp senin üstü garantileyim miGodoy 1-0 olmuş kalan 1 bol şans
O yüzlüğüde vursaydın keşke enişte arcantineGodoy 1-0 olmuş kalan 1 bol şans
Helal enişte bir sıfırı eksik yazman iyi olmuş sonra dmlerle uğraş dur830 un 330 um helali hoş olsun kral
Aman dost yakma bizi de sen o parayı Umut’a ateşle o başlasın seriden ne kadar önce kazanırsak iyidirİlk yarı 1.5 alt alıp senin üstü garantileyim mi