Ne yazacaz dostumDünkü ödül de bende vardım. Grubu kurduk alamadık seni at buraya ben dm atiyim kumarcı dayıya
Ne yazacaz dostumDünkü ödül de bende vardım. Grubu kurduk alamadık seni at buraya ben dm atiyim kumarcı dayıya
İban yaz hemen kaldır sonraNe yazacaz dostum
Teşekkürler iletirsinİban yaz hemen kaldır sonra
YolladımTeşekkürler iletirsin
Adam müsait değildir forumda olsa çoktan atmıştı zaten bekle maclar kacmiyor@Hayat1kumar forum girip ödülü atman 10 sny dostum maçları kaçıyor
DoğruAdam müsait değildir forumda olsa çoktan atmıştı zaten bekle maclar kacmiyor
Atar atar kalmaz onda
Acaba görmedi mi diye etiketi attım yoksa biliyorum kumarcı adam sabırsız hemen kaybettimAtar atar kalmaz onda
Yapar knk 4 gün oldu adama ulasmadin şimdi suçlama belki işi var@Hayat1kumar dönüş yapmadın hocam
Suçlama ifadesi kullanmadım ben şuan telofon elinde olan forum girmesi 10 sny sürmez atması 24 saat olmuşYapar knk 4 gün oldu adama ulasmadin şimdi suçlama belki işi var
Tmdir dost sizin aranızda halledin insSuçlama ifadesi kullanmadım ben şuan telofon elinde olan forum girmesi 10 sny sürmez atması 24 saat olmuş
Sadece sekme değiştirip gönderecek 10 senedir bu işin içindeyim başkası için söylüyorum yaşadım ödül kaybetiyor para. bulup foruma girerler sonra suçlu biz oluruzTmdir dost sizin aranızda halledin ins
Gelirr dost çalışıyor heraldeSadece sekme değiştirip gönderecek 10 senedir bu işin içindeyim başkası için söylüyorum yaşadım ödül kaybetiyor para. bulup foruma girerler sonra suçlu biz oluruz
Arkadaş dağıtımı üstlenmiş, buna göre düşünmesi lazım. Bu arkadaşın parası 24 saati geçti, ödülünü göndermedim; sadece sekme değiştirip parayı gönderecek. Bu arkadaş 24 saat hiç eline telofon almadı mı mantıksız ha ödülü gönderir bulunca üstüne üste çıkarGelirr dost çalışıyor heralde