Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,088
62,114
113
@Black81 @Erhan2121 @Lazistan08 @sahin06 konu kapandı buraya yazıyorum.furkanin ödeme işleme alındı diğer arkadaşlar grup dmde oldukları için onlar burda deil sizin dmler kapalı ulasamadik.1 kişi daha var onada etiket aticam.bana özelden IBAN atın hediye gelince aticam.ister roll açtın ister açmayın.bana başkası yazmasın beyler etkinlik benim değil bende para falan yok

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,173
2,968
113
@Black81 @Erhan2121 @Lazistan08 konu kapandı buraya yazıyorum.furkanin ödeme işleme alındı diğer arkadaşlar grup dmde oldukları için onlar burda deil sizin dmler kapalı ulasamadik.1 kişi daha var onada etiket aticam.bana özelden IBAN atın hediye gelince aticam.ister roll açtın ister açmayın.bana başkası yazmasın beyler etkinlik benim değil bende para falan yok
Bende atimmi dost

capitano53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,049
2,331
113
@Black81 @Erhan2121 @Lazistan08 konu kapandı buraya yazıyorum.furkanin ödeme işleme alındı diğer arkadaşlar grup dmde oldukları için onlar burda deil sizin dmler kapalı ulasamadik.1 kişi daha var onada etiket aticam.bana özelden IBAN atın hediye gelince aticam.ister roll açtın ister açmayın.bana başkası yazmasın beyler etkinlik benim değil bende para falan yok
bizde atalım mı dede :D

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,179
9,849
113
@Black81 @Erhan2121 @Lazistan08 @sahin06 konu kapandı buraya yazıyorum.furkanin ödeme işleme alındı diğer arkadaşlar grup dmde oldukları için onlar burda deil sizin dmler kapalı ulasamadik.1 kişi daha var onada etiket aticam.bana özelden IBAN atın hediye gelince aticam.ister roll açtın ister açmayın.bana başkası yazmasın beyler etkinlik benim değil bende para falan yok
Ne olayı gormedik

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
İletildi teşekkürler .

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,786
31,529
113
Parayı vuranlar dm yi kapatmış helal olsun onlara.

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Kim kime ne ayıuor gene

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,088
62,114
113
13 gün kazanırken 45-50 dm anlık geliyordu abi kapatmam normal değil mi sence ? Yoksa bende kapatmazdım
Bro bnde cok kazandım çok dağıttım hiç dm kapanmadı.adamina göre ya sans parasi aldı yada kibarca yok dedim.hadi o neysede son görülme niye kapalı olur onu anlamiyorim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,128
48,453
113
Tebrikler kazananlara dagtitanim köşesine bereket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...