Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayat1kumar NBA 2'li

Kupon Miktarı
14000
Kupon Oranı
3.35

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,456
1,754
113
Akşamki kuponda bikac arkadaşa yardımcı oldum.bundada @Kemal34 @alkansglm roll parası atayım (ister roll acar ister çikolata cips alir ona kalmış) bide arka planda oluyo dağıtım yapıyoruz şuan için fazlası ağır gelir beyler.gece NBA yapicam yine tutarsa yine paylaşırız.destek olanlara tskrler
Tebrikler

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,441
10,093
113
Alkan dost kumar borcu namus borcudur direk eline geçer geçmez at adama hemen

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,441
10,093
113
Karlar gene başlasın dost begenmelere

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,986
16,178
113
Akşamki kuponda bikac arkadaşa yardımcı oldum.bundada @Kemal34 @alkansglm roll parası atayım (ister roll acar ister çikolata cips alir ona kalmış) bide arka planda oluyo dağıtım yapıyoruz şuan için fazlası ağır gelir beyler.gece NBA yapicam yine tutarsa yine paylaşırız.destek olanlara tskrler
Eyvallah reisim kesene bereket umarım senin için başlangıç olur bugün biraz sıkıntılarından kurtulursun 🤚

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,441
10,093
113
Eyvallah reisim kesene bereket umarım senin için başlangıç olur bugün biraz sıkıntılarından kurtulursun 🤚
Kumarı birakmazsa sikintilardan kurtulamaz borcunu odediyse bıraksın bu illeti

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,373
62,257
113
Kumarı birakmazsa sikintilardan kurtulamaz borcunu odediyse bıraksın bu illeti
Ben kumarı 23 25 yıldır oynuyorum.son 5 seneye kadar hep zarardi ama son 5 senede kazanınca hemen ufaktan arkadaşlara sans parası sonrada yapılması gereken ödemeleri yapıyorum parayı geri kaybetme ihtimalim kalmıyor.prafilde yazan kazancın fazlası var eksiği yok

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,373
62,257
113
@alkansglm seni bekliyorum bak para bitince yazarsan karışmam kardeş

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,453
4,238
113
kesene bereket abi ama inan ki cebimde 100 lira yok suan yani rol açamam haberin olsun olunca açarım ama sözüm olsun sana olur mu