- 8,748
- 7,396
- 113
Keyfine bakAkşama kazanirsam sende aklımdasın abi.simdi 4 kişiye attım fazlası ağır geliyo.bana para kalmadi
Keyfine bakAkşama kazanirsam sende aklımdasın abi.simdi 4 kişiye attım fazlası ağır geliyo.bana para kalmadi
Raconci ihtiyarKeyfine bak
Gelmemiş bi daha at
GelirGelmemiş bi daha at
Sen bilirsin
Eyw cihan.sana yazardım ama bu aralar sen milyonlarla oynuyorsun bizim gibi 300 500le işin yok sana şimdi 500 atsak komik olur@Hayat1kumar kazanmanı görmek güzel abi tebrik ederim daim olsun inş 👋🍀
O dönem geçti boşver abi 1 in 100bin olaEyw cihan.sana yazardım ama bu aralar sen milyonlarla oynuyorsun bizim gibi 300 500le işin yok sana şimdi 500 atsak komik olur
Akşama bakicaz bakalım umarım devam eder 2 3 gün sürse biraz ödeme yapsam başka bişey istememTebrikler dost. Daim olsun kazancın. Aynı şekilde devammmm
Eyw tskr ederim.sanada bol sansO dönem geçti boşver abi 1 in 100bin ola
Bana yok şans saldım abi yeter konuşmuştuk 😅😅Eyw tskr ederim.sanada bol sans
Kaptırıp çok yüklenme yine de, dünkü maçlar daha kolaydı. Bugün çok sert maçlar var. Dikkatli olmakta fayda var. Bol şans 🫡Akşama bakicaz bakalım umarım devam eder 2 3 gün sürse biraz ödeme yapsam başka bişey istemem
Saldım dedikten sonra kaç kere 300 400k çekimini gördüm.ne oldu sifirlandi mi?Bana yok şans saldım abi yeter konuşmuştuk 😅😅
Ben kaptirmamki.gelen parayı hemen değerlendiriyorum yoksa geldiği gibi gidiyor.bu sekil yapmazsan kumarda kar etmen mümkün deilKaptırıp çok yüklenme yine de, dünkü maçlar daha kolaydı. Bugün çok sert maçlar var. Dikkatli olmakta fayda var. Bol şans 🫡
Maşallah ın var hemşo nazar değmesinNe zaman ya herru ya merru desem sacmalik oluyor bugünde doncic kolsuz oldu.bakarsin açılır bayağı zora girdiEkli dosyayı görüntüle 942628
Dur be cihan daha 2 kupon tuttu bu akşam veya gece NBA kazanırsam o zaman kazandım derim 😁Maşallah ın var hemşo nazar değmesin
Çekim harici tabiki de kayıplar var ve en son hırs sıfırlanış olsun en azından borç harç yok abi buna şükür demeyi bilmeliyiz yoksa o topa girersek hepten perişan oluyoruz beni en iyi sen anlarsın.Saldım dedikten sonra kaç kere 300 400k çekimini gördüm.ne oldu sifirlandi mi?
İnşallah kazanırsınDur be cihan daha 2 kupon tuttu bu akşam veya gece NBA kazanırsam o zaman kazandım derim 😁