Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayatın Zorlukları

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
873
845
93
evet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
1,442
113
Bakalım 1 yıl içinde Romanya'ya gideceğim kuzenin yanına müteahhitlik yapıyor orada yoksa ben bu kumarı bırakamam bu bataklıktan da çıkamam

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,750
8,792
113
Kumar bagimlisi biri veya birileri hayat zor dememeli kral. Bize hic bir zaman kolay olmadi olmayacakta. Norveci afrikaya çeviren sistem uzaklara gitsek ne fayda 😃 bizim hastaligimiz para kaybederek tedavi oluyor.

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,968
2,546
113
Üstad hiçbir şey yolunda gitmiyr iş desen yavsak eniştesini calisticak diye işten çıkardı ilişki desen canım yanıyor para desen zaten yok aile desen anamı babamı memnun edemiyorum çok yoruldum

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,275
1,857
113
evet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen
Ben Amerika'ya gitmek istiyorum

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,968
2,546
113
Herşey gönlünce olsun üstad

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,578
865
113
Sen sıkıntılısın zaten açtığın konulardan biliyoruz

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,563
5,799
113
Kırık sen böyle konular acarmıydın bak sigarayı yaktırdın

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,562
3,345
113
10 sene önce Dünya'ya kafa tutabilirim sanardım.
Şimdi bıkkın, bitkin, umutsuz, mutsuz, çekilmez bir adam oldum.

Sanki zoraki gelmişim de, mecburen yaşıyorum gibi.