- 873
- 845
- 93
evet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen
Kadim dostum nasılsın emirimevet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen
kotu kardesim senKadim dostum nasılsın emirim
Çok sıkılıyorum dostKadim dostum nasılsın emirim
Ben Amerika'ya gitmek istiyorumevet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen
Herşey gönlünce olsun üstadevet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen
Sen sıkıntılısın zaten açtığın konulardan biliyoruzevet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen
Oooo cloda burda napin loKadim dostum nasılsın emirim
Kırık sen böyle konular acarmıydın bak sigarayı yaktırdınevet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen
Kumar bagimlisi biri veya birileri hayat zor dememeli kral. Bize hic bir zaman kolay olmadi olmayacakta. Norveci afrikaya çeviren sistem uzaklara gitsek ne fayda 😃 bizim hastaligimiz para kaybederek tedavi oluyor.
AteşleKumar bagimlisi biri veya birileri hayat zor dememeli kral. Bize hic bir zaman kolay olmadi olmayacakta. Norveci afrikaya çeviren sistem uzaklara gitsek ne fayda 😃 bizim hastaligimiz para kaybederek tedavi oluyor.
Hastaym dostOooo cloda burda napin lo
hastayım hastayım diye diye kanser olucan en son dayı sen 😎 😎Hastaym dost
Tarih seni asla unutmaz tarih yazmana gerek yok imparatorevet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen
10 sene önce Dünya'ya kafa tutabilirim sanardım.evet dostlar hayat gercekten cok zor bazen insan cok bunalıp uzaklara gitmek istiyor biz bunu yapamadık fakat yapmak istiyoruz umarım en kısa sürede en güzel yerlere gelmek dilegiyle 28 06 2026 bu tarih unutulmasın lütfen