- 112,583
- 63,049
- 113
nerden izlioz bunları takip edelimBuda 2. Beslimiz ilk 2 ayak tmm.ama bi ayakta aceleden ekurierin 2sinide yazmisim o kdrda dikkat ettim hic yokdan 80 lira vaflaz odemisiz.umarim ekuriler kazanirda katlariz.Ekli dosyayı görüntüle 224243
6lı hepsınden pıstır dost aman dıkkat et rulet falan hıkaye kalır yanındanerden izlioz bunları takip edelim
yok anlamaya çalışıyorum soruyorum6lı hepsınden pıstır dost aman dıkkat et rulet falan hıkaye kalır yanında
anlama dost bosver sigara gibidir basta zevk vermezyok anlamaya çalışıyorum soruyorum![]()
Para koymadan izlenmez dost
Bu kazanırken Kı resim birde bunun altılıdan hiç tutturamadan cıkanlara bak hele son ayakta atı gelmıyenlerle konus bak onlar daha zevklı
at enıste sende kuponu takıp edelımBen buna cok dikkat ettım ganyanda adama diyom niye yazmadın biliyordum ama bu at burada cok kosmadı 🤣🤣
yazılan atlardan biri 1. olması lazım dostbu yazılan atlardan birisinin mi gelmesi gerekiyor 1. olarak yoksa sıraya göre mi gelmesi lazım
Ben essegi bıraktım enıste ganyanın oraya bıle ınmıyom cay ocagına bile gitmiyom amq nezaman gitsek Mustafa abi beni gordumu umut 5 li oynadın mı veya 6lı veya 4 veya 3 lüat enıste sende kuponu takıp edelım