- 40,110
- 20,800
- 113
Bol şanslar kardeşim @Hayatindibi
bol sans enıste@Shellac bu betmoney spinleri eklendı mı dost
Eklenince haber edeceğim dostum@Shellac bu betmoney spinleri eklendı mı dost
bende burdayım dost kuponlarını bekleyen bı dostun var burdaEklenince haber edeceğim dostum
Soralım bir sansımızı deniyelim Dicektim eniştebol sans enıste
Tamam dost eklenince haber edersin unutma diye yazdım 🤣🤣Eklenince haber edeceğim dostum
shellac unutmaz enıste kendınle karıstırmaTamam dost eklenince haber edersin unutma diye yazdım 🤣🤣
Bizde unutmayız enişte hayırdır neyi ima ediyorsunshellac unutmaz enıste kendınle karıstırma
bizim payfix no yu unutmusunda ondan dıyorum enısteBizde unutmayız enişte hayırdır neyi ima ediyorsun
tatavayı kes enıte de kosuyu ızleyelımUnutmadık karıstırmayalım diye sorduk enişte
Vay be bu at yarışını rahmetli babam ne oynardı ruhu şad olsun.Buda 2. Beslimiz ilk 2 ayak tmm.ama bi ayakta aceleden ekurierin 2sinide yazmisim o kdrda dikkat ettim hic yokdan 80 lira vaflaz odemisiz.umarim ekuriler kazanirda katlariz.Ekli dosyayı görüntüle 224243
Allah rahmet eylesın kardesVay be bu at yarışını rahmetli babam ne oynardı ruhu şad olsun.
Eyvallah dostum. Ben hiç alışamadım bu ganyan işine adam kimin atı hangi atın yavrusu kumcu mu çimci mi kısa mı uzun mesafeci mi galopu nedir hepsini bilirdi Jokey Süleyman Akdı vardı arkadşaıydı onun görüşürlerdi sürekli hey gidi günlerAllah rahmet eylesın kardes
Amin kardesVay be bu at yarışını rahmetli babam ne oynardı ruhu şad olsun.