Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayatindibi / Kasa 300 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shews

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,577
1,878
113
Kardeş sen hasta mısın . Hayatindibi bilmiş . Erhanbeye ver demiş . Vermemek için niye bin takla atiyorsun . Boş yapacak konu değil burası ama kendin açıp yapabilirsin
Sanırım sen de doktorsun hemen hastalıktan anladığına göre teşhisin ne ?

Leggionaire

BesiktAsk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,356
2,367
113
42

Leggionaire

BesiktAsk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,356
2,367
113
mola

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,485
62,748
113
İste ola
Biz dostlarımızın cebıne bizde varsa yarısını sıkıştırıveriyoruz zaten dost bugun Erhan bana yarın ben erhana bu işler böyle

Kan cıkar vs olayları gırgır şamata kaç aydır buradasın daha kimin nasıl konustugunu göremedin ni
İste olay tamamen buydu arkadas erhani tanisa butepkiyi vermezdi.erhan sanal arkadas olarak tanidiklarim icinde reelde tanismak istedigom tek insan forumda cok degisik cok komik bi cocuk bide şivede var kismet olursa bigun tanismak istiyorum. @shews erhani bizim kadar tanimadigi icin olayi yanlis algiladi

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,320
193,973
113
Geldi 2 gozumun çiçeği forum içi para muhabbeti yapıyorlar dost bizimle eglenene bizde ayar veriyoruz sen merak etme buralar bizde
Tartışma ortamı olmasın dost.. Eğlencenize bakın diye fazla müdahale etmek istemiyorum..
Şakalar dozunda olsun.. forum içi para konuşmasın yeter dost

Leggionaire

BesiktAsk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,356
2,367
113
60 ı gecerler gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...