- 11,531
- 7,062
- 113
Oslabete hiç güveniyorum ya bol şanslar ☘Tmm al
Oslabete hiç güveniyorum ya bol şanslar ☘Tmm al
bol sansTmm al
Bol şansTmm al
O kadar yükselmis mi yavTmm al
@shews @erhanbey22 kankalar lutfen ama ayip valla tmm bosverin uzatmayin herkse ayip oliyor suan biriniz altdan aliverin.Ya yürü git caz yapma nein davut ne boş muhabbet yapiyosun kendince eğlendin orda ben ona ayar oldum yiyemeyecegin lafın altına yatmayacaksin tskr hadi uzatma
Emir terakki buyurdu beyfendiler .Ya yürü git caz yapma nein davut ne boş muhabbet yapiyosun kendince eğlendin orda ben ona ayar oldum yiyemeyecegin lafın altına yatmayacaksin tskr hadi uzatma
Kardeş sen hasta mısın . Hayatindibi bilmiş . Erhanbeye ver demiş . Vermemek için niye bin takla atiyorsun . Boş yapacak konu değil burası ama kendin açıp yapabilirsinBurda ilk bu siteye geldiğimde çok iyi karşılamıştın ama en son söylediğin cümleler benim hergün duyduğum cümleler ve nefret ettiğim cümleler bubsebeple aynı yanıtı vermiyorum sana .
Bol sansTmm al
Hahah😂5 dk molada biz alalım
Dost ben burda tavır a önem veririm kimse kimseye burda yok kan çıkar 25 tl şu bu lafı konuşamaz he sıkıltıracaksan para sana zahmet erhan a sıkıştırıver 😂Dost cebinde 25 liran yoksa söyle sıkıştıralım cebine bişeyler böyle hareketlere gerek yoktu ayıp ettin
Sorun değil dost biz senin içini biliyoruz 😘😘Beyler umarim hepiniz bu msji gorur cok msj alintiliyorsunuz ama kacirdiklarim olur illaki kimse yanlis anlamasin tlfn hic kullanisli degil yoksa herturlu cvplarim 😁
Aynı maç senin dep kazanması lazım onunda 60 sayı alması lazım hadi inşallah5 dk molada biz alalım
Biz dostlarımızın cebıne bizde varsa yarısını sıkıştırıveriyoruz zaten dost bugun Erhan bana yarın ben erhana bu işler böyleDost ben burda tavır a önem veririm kimse kimseye burda yok kan çıkar 25 tl şu bu lafı konuşamaz he sıkıltıracaksan para sana zahmet erhan a sıkıştırıver 😂