- 1,130
- 1,174
- 113
27
Bu gunlerde ilk yarilar kuru geçiyorDostum ben dakika 40 dan sonra 5 dakikada 2 gol keza 3 gol çok gördüm dakika daha 30 belli olmaz, pozitif düşün yine de🙏
Evet evet şahidim seni gidi dolandırıcı 😂😂😂sen adamın dibisin dostum 🥰❤Bol şans dost
@Erhan2121 dün etiketlemişsin aktif değildim . @Ezel345 az daha icraya verecekmiş 🤣. Toplam 15 kişiye gönderildi. Byswiggerın etkinliğinde 2 kişi almadı. Onların dağıtımları da 6-7 saat sonra yazdıkları için etkinlik sahibine geri gönderildi. O farklı kişilere attı. Adam beni her konuda etiketlemiş 50 tane yeni dm atmış 😀
ohooo vermezsen dolandırıcı der şimdi sana her konuda sana etiket atıyordu ödül içinBol şans dost
@Erhan2121 dün etiketlemişsin aktif değildim . @Ezel345 az daha icraya verecekmiş 🤣. Toplam 15 kişiye gönderildi. Byswiggerın etkinliğinde 2 kişi almadı. Onların dağıtımları da 6-7 saat sonra yazdıkları için etkinlik sahibine geri gönderildi. O farklı kişilere attı. Adam beni her konuda etiketlemiş 50 tane yeni dm atmış 😀
Mağdur oldu adam ya, tüm hayatı ona bağlıydı hemide😂ohooo vermezsen dolandırıcı der şimdi sana her konuda sana etiket atıyordu ödül için![]()