Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling HaYaTıNsEsİ | Hedef 5.10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,177
28,632
113
Bol şans dost
@Erhan2121 dün etiketlemişsin aktif değildim . @Ezel345 az daha icraya verecekmiş 🤣. Toplam 15 kişiye gönderildi. Byswiggerın etkinliğinde 2 kişi almadı. Onların dağıtımları da 6-7 saat sonra yazdıkları için etkinlik sahibine geri gönderildi. O farklı kişilere attı. Adam beni her konuda etiketlemiş 50 tane yeni dm atmış 😀

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,795
20,166
113
Bol şans dost
@Erhan2121 dün etiketlemişsin aktif değildim . @Ezel345 az daha icraya verecekmiş 🤣. Toplam 15 kişiye gönderildi. Byswiggerın etkinliğinde 2 kişi almadı. Onların dağıtımları da 6-7 saat sonra yazdıkları için etkinlik sahibine geri gönderildi. O farklı kişilere attı. Adam beni her konuda etiketlemiş 50 tane yeni dm atmış 😀
Evet evet şahidim seni gidi dolandırıcı 😂😂😂sen adamın dibisin dostum 🥰❤

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
Bol şans dost
ohooo vermezsen dolandırıcı der şimdi sana her konuda sana etiket atıyordu ödül için :D

emretas11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
1,174
113
birinde gol gelse bari moral olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...