- 88,959
- 17,518
- 113
Gol yok
Ev sapladı sonundaOlmuş gol sanırım
Bakiye 500du yanlışlıkla eve oynadım iy bozdum normal oynadım vay arkadaşGolllllll @HaYaTıNsEsİ
Hay Allah olsun kayıp değil en azındanBakiye 500du yanlışlıkla eve oynadım iy bozdum normal oynadım vay arkadaş
Erhan Reis inş benden bahsetmiyorsundur ben roll açıyorum hatta geçen @HaYaTıNsEsİ ödül attı o bakiye ile de roll açtımValla adam konu basinda çok güzel açıklama yaptı da pek etki etmemiş herhal yine ayni kisiler takip etmeye devam etmiş arkadas o lafları bana etti ben takip etmiyorum puhaaa
Kendi paramla acmiyorsun amaErhan Reis inş benden bahsetmiyorsundur ben roll açıyorum hatta geçen @HaYaTıNsEsİ ödül attı o bakiye ile de roll açtım
Ben zaten forumda sadece rol kovalayan adamlara odul vermiyorum arkadas bende vermicem artik demiş ama yine konuda rol kovalayan insnaale çoğunlukla var sen rol aciyorsan sorun yok iyi gecelerErhan Reis inş benden bahsetmiyorsundur ben roll açıyorum hatta geçen @HaYaTıNsEsİ ödül attı o bakiye ile de roll açtım
Açıyorum nasıl açmıyorum geçen 3 5klık açtım sonra 500lük açtım ne anlatıyorsun sen? Şu ana kadar açtığım rollerin yarısı ödül yarısı kendi param ne anlatıyorsun?Kendi paramla acmiyorsun ama
Bol şansAdım 2
La Erhan senin için hiç bir düşünce geçmedi içimden dostValla adam konu basinda çok güzel açıklama yaptı da pek etki etmemiş herhal yine ayni kisiler takip etmeye devam etmiş arkadas o lafları bana etti ben takip etmiyorum puhaaa
Bol şanslarAdım 2
Bol şansın olsunDikkatimi çekti forumda çok sadece dağıtım için konuya gelen ama dağıtım hiç yapmamış kişiler konuda aktif olanlarda bı kaç dosta ulaşırım son rollinde 3 kişi dedik 10kisiye dağıtım yaptık o günden beri emin olun parasizim özellikle belirtiyorum özelden para isteyen olursa direk başkana adını veririm çünkü bazı kişiler bu işi meslek haline getirmiş
Şans dileyenlere şimdiden teşekkür ederim dostlar kendini her zaman belli eder ilk adımı atıyorum birazdan