Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling HaYaTıNsEsİ | Kasa 500 Hedef 5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,668
53,449
113
Valla adam konu basinda çok güzel açıklama yaptı da pek etki etmemiş herhal yine ayni kisiler takip etmeye devam etmiş arkadas o lafları bana etti ben takip etmiyorum puhaaa

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,264
1,275
113
Valla adam konu basinda çok güzel açıklama yaptı da pek etki etmemiş herhal yine ayni kisiler takip etmeye devam etmiş arkadas o lafları bana etti ben takip etmiyorum puhaaa
Erhan Reis inş benden bahsetmiyorsundur ben roll açıyorum hatta geçen @HaYaTıNsEsİ ödül attı o bakiye ile de roll açtım

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,668
53,449
113
Erhan Reis inş benden bahsetmiyorsundur ben roll açıyorum hatta geçen @HaYaTıNsEsİ ödül attı o bakiye ile de roll açtım
Ben zaten forumda sadece rol kovalayan adamlara odul vermiyorum arkadas bende vermicem artik demiş ama yine konuda rol kovalayan insnaale çoğunlukla var sen rol aciyorsan sorun yok iyi geceler

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,565
10,286
113
La Erhan senin için hiç bir düşünce geçmedi içimden dost
Bak dost demem yeterlidir sanırım

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,036
9,972
113
Dikkatimi çekti forumda çok sadece dağıtım için konuya gelen ama dağıtım hiç yapmamış kişiler konuda aktif olanlarda bı kaç dosta ulaşırım son rollinde 3 kişi dedik 10kisiye dağıtım yaptık o günden beri emin olun parasizim özellikle belirtiyorum özelden para isteyen olursa direk başkana adını veririm çünkü bazı kişiler bu işi meslek haline getirmiş
Şans dileyenlere şimdiden teşekkür ederim dostlar kendini her zaman belli eder ilk adımı atıyorum birazdan
Bol şansın olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...