- 90,482
- 100,046
- 113
Ben düzgün konuşan kimseye küfür etmem kendince laf çarpmaya çalışan ve kafası kalın laftan anlamayanlara arada ettiğim oluyorDiyelim ki var Hadi çözelim ne yapacaz küfür mü edicez karşılıklı böyle mi cozucez sıkıntı varsa
Ben düzgün konuşan kimseye küfür etmem kendince laf çarpmaya çalışan ve kafası kalın laftan anlamayanlara arada ettiğim oluyorDiyelim ki var Hadi çözelim ne yapacaz küfür mü edicez karşılıklı böyle mi cozucez sıkıntı varsa
Belliydi zaten bende no bonus hayırlı olsun yazacaktım tam7k çektik no bonus olduk direk oclari
7 k yada no Bonus yapan sitenin7k çektik no bonus olduk direk oclari
Dost ben DM stamıyorum gece filtresi diyor sen yazar mısın banaKonuda bastan beri 3 arkadas vardi bana iban bırakın
DM kapalıKonuda bastan beri 3 arkadas vardi bana iban bırakın
Ektiğini biçersin bu hayatta bana sponsorlu rol açtığımda niye dm den para istiyon dersen bende gördüğümde lafi gediğine oturtmayi bilirim aga milletinde kendimizinde huzurunu kaçırmayalimBen düzgün konuşan kimseye küfür etmem kendince laf çarpmaya çalışan ve kafası kalın laftan anlamayanlara arada ettiğim oluyor
Eyw abi attım hayırlı gecelerKonuda bastan beri 3 arkadas vardi bana iban bırakın
Aynen farkındayım herkesin huzuru bozuk zaten kaçacak bir şey yok sen bir şeyi gediğe oturmadın kardeşim ben oturtacağım ama merak etme ben unutmam hiçbir şeyiEktiğini biçersin bu hayatta bana sponsorlu rol açtığımda niye dm den para istiyon dersen bende gördüğümde lafi gediğine oturtmayi bilirim aga milletinde kendimizinde huzurunu kaçırmayalim
Hakan iyi rolde bu roldeki konuşma üslubunu filan sevdim adam gibi adammisin Allaha emanet kendine dikkat etDM kapalı
Beklerim ne zaman istersen bi alo ya bakar kardeşimAynen farkındayım herkesin huzuru bozuk zaten kaçacak bir şey yok sen bir şeyi gediğe oturmadın kardeşim ben oturtacağım ama merak etme ben unutmam hiçbir şeyi
Benim zaten konuşma üslubum bu şekilde yine de eyvallahHakan iyi rolde bu roldeki konuşma üslubunu filan sevdim adam gibi adammisin Allaha emanet kendine dikkat et
+1 eyw sagolasiniz
Birşey demedim dost sevdim dedim dikkat et kendineBenim zaten konuşma üslubum bu şekilde yine de eyvallah
Sende Allah'a emanetBirşey demedim dost sevdim dedim dikkat et kendine
İyi gecelerKalın sağlıcakla beyler