Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling HaYaTıNsEsİ & Kasa 5K Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,486
100,051
113
Diyelim ki var Hadi çözelim ne yapacaz küfür mü edicez karşılıklı böyle mi cozucez sıkıntı varsa
Ben düzgün konuşan kimseye küfür etmem kendince laf çarpmaya çalışan ve kafası kalın laftan anlamayanlara arada ettiğim oluyor

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,125
25,160
113
Ben düzgün konuşan kimseye küfür etmem kendince laf çarpmaya çalışan ve kafası kalın laftan anlamayanlara arada ettiğim oluyor
Ektiğini biçersin bu hayatta bana sponsorlu rol açtığımda niye dm den para istiyon dersen bende gördüğümde lafi gediğine oturtmayi bilirim aga milletinde kendimizinde huzurunu kaçırmayalim

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,486
100,051
113
Ektiğini biçersin bu hayatta bana sponsorlu rol açtığımda niye dm den para istiyon dersen bende gördüğümde lafi gediğine oturtmayi bilirim aga milletinde kendimizinde huzurunu kaçırmayalim
Aynen farkındayım herkesin huzuru bozuk zaten kaçacak bir şey yok sen bir şeyi gediğe oturmadın kardeşim ben oturtacağım ama merak etme ben unutmam hiçbir şeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...