- 24,142
- 25,192
- 113
En son umutlar ölür agam şükür dimdik ayaktayızU-mutsuz yazdığına bakma umudu bitmeyen üyedir tahir dost.
En son umutlar ölür agam şükür dimdik ayaktayızU-mutsuz yazdığına bakma umudu bitmeyen üyedir tahir dost.
Bu kadar bilgili olupts bu kadar borcu olan tek adam puahahHelal olsun yapmış üzerine düşeni erhan
7 ye kadar uyumaz o NBA analizi yapar hep puhahaUyumuş sanki
Helal olsun sana dost adamsın.En son umutlar ölür agam şükür dimdik ayaktayız![]()
senin içinde kurup yazamadıgın yerlere ben yazıyorum söyle başka yerde varsa oraya da yazalımYok sen bu işin profu olmuşsun yatırıma ek konuda çekimde sen varsın
Baya baskılıydı zatenPuntaranes maçında evin ilk isabetlisi ilk golu
Ayn dost ilk rolün heralde sende güzel takip rttinBaya baskılıydı zaten
Akıyor maşallah puhahaBaska bir arkadaşa 3lu nba oyuncu bahsi vermiştim oda teke kalmis onlan konuşuyorum suan beni rahatsız etmeyin lütfen
Yapıyorsun sporunuBaska bir arkadaşa 3lu nba oyuncu bahsi vermiştim oda teke kalmis onlan konuşuyorum suan beni rahatsız etmeyin lütfen
Beni engelleyen ne olucak yazmama sen mi güldürme beni eksik bırakma aman aga devamsenin içinde kurup yazamadıgın yerlere ben yazıyorum söyle başka yerde varsa oraya da yazalım
Etiket atmayalım mi yani ne diyorsun dostBaska bir arkadaşa 3lu nba oyuncu bahsi vermiştim oda teke kalmis onlan konuşuyorum suan beni rahatsız etmeyin lütfen
Bilmukabele dost adamsınHelal olsun sana dost adamsın.
@mehmet3131Baska bir arkadaşa 3lu nba oyuncu bahsi vermiştim oda teke kalmis onlan konuşuyorum suan beni rahatsız etmeyin lütfen
Yok o benden iyi bu aralar dost başka biri
Ben buldum qulecmi abiYok o benden iyi bu aralar dost başka biri
Benim kimseyle sıkıntım yok kimin sıkıntısı varsa çözeriz çokta çözmüşlüğümüz varBeni engelleyen ne olucak yazmama sen mi güldürme beni eksik bırakma aman aga devam
Dost bu yetim Ahmet hangisş Fotoğraftaki shahahshBen buldum qulecmi abi