- 24,142
- 25,192
- 113
Herkesin bini bin olsun agaYok o benden iyi bu aralar dost başka biri
Herkesin bini bin olsun agaYok o benden iyi bu aralar dost başka biri
AnlamadımDost bu yetim Ahmet hangisş Fotoğraftaki shahahsh
Aynen ole dostHerkesin bini bin olsun aga
Biri yazmak istemiştim heralde abi puahahHerkesin bini bin olsun aga
Yetim shmet yazmışsın ya fotoğraftaki hangisiAnlamadım
Dost o film film biri 40 yaşında biri 65 yaşında ben daha 20 yaşında bir gencimYetim shmet yazmışsın ya fotoğraftaki hangisi
Diyelim ki var Hadi çözelim ne yapacaz küfür mü edicez karşılıklı böyle mi cozucez sıkıntı varsaBenim kimseyle sıkıntım yok kimin sıkıntısı varsa çözeriz çokta çözmüşlüğümüz var
Kim ne oluyorsa Allah mübsrek etsin dayı azdan az çoktan çok gider diyosuunHerkesin bini bin olsun aga
İade etmişiz biz kuponu bini bin yapmışız hshdhsBiri yazmak istemiştim heralde abi puahah
Tamam onu anladım zaten hangisş yetim Ahmet dedim shahahshDost o film film biri 40 yaşında biri 65 yaşında ben daha 20 yaşında bir gencim
Dost benim adım ahmetTamam onu anladım zaten hangisş yetim Ahmet dedim shahahsh
Allah herkesin kalbine göre versin diyorum dostum iyi insan herseyin en iyisini hak ederKim ne oluyorsa Allah mübsrek etsin dayı azdan az çoktan çok gider diyosuun
Ahahahah tamam şimdi olduDost benim adım ahmet
Kesene bereketDostlar hedef 10k demiştik ama kasa 7 küsür sanırım burda biraktik dağıtım erhanda o halledecek teşekkürler @Erhan2121 eline sağlık dost
Kesenize bereket bol şanslarDostlar hedef 10k demiştik ama kasa 7 küsür sanırım burda biraktik dağıtım erhanda o halledecek teşekkürler @Erhan2121 eline sağlık dost
Eyw dost Erhan abinin eline sağlık seninde kesene bereketDostlar hedef 10k demiştik ama kasa 7 küsür sanırım burda biraktik dağıtım erhanda o halledecek teşekkürler @Erhan2121 eline sağlık dost
Karaktersizler7k çektik no bonus olduk direk oclari