- 56,231
- 16,371
- 113
Erhan emmi günaydın ☀Yıllık yat varsa yeter zaten yıllık baz alınıyor
Erhan emmi günaydın ☀Yıllık yat varsa yeter zaten yıllık baz alınıyor
Eniştem ❤Hadi bakalım görüşürüz
Ferdiydi dimi o gevşek.anladim zaten onun oldugunuAdamdır ben sevdim ferdiyi
Ferrari FerdiFerdiydi dimi o gevşek.anladim zaten onun oldugunu
Adam 80 hesap banlatti hala geliyor.careyi IBAN kullanmakta bulmuş ama oda çözüm olmamış belliki forumun azılı sahtekarlar ondandır hayatı yalandir.borc alır 1 saate Aticam der atmaz.bunlari dillendirir kafasını bozarsan anana bacina küfür eder öyle bı karakter oAdamdır ben sevdim ferdiyi
Bana 300 tele borcu var hâlâ hahahahahaAdam 80 hesap banlayti hala geliyor.careyi IBAN kullanmakta bulmuş ama oda çözüm olmamış belliki forumun azılı sahtekarlar ondandır hayatı yalandir.borc alır 1 saate Aticam der atmaz.bunlari dillendirir kafasını bozarsan anana bacina küfür eder öyle bı karakter o
Vardır bro sen gibi kaç kişiye ne kdr borcu var kimbilirBana 300 tele borcu var hâlâ hahahahaha
Ben parasında değilim dayı. Para gelip geçer. Ama herkesi kendinden nefret ettirmiş mesele buVardır bro sen gibi kaç kişiye ne kdr borcu var kimbilir
Bro çok çıkarcı bı insan herkesten kopartma derdinde.bak yıllardır burda 1 kere 1 etkinlik acmisligi yok ama her etkinlikte var.simdi o uyanık sen ben safmiyiz? Bu deil sadece onun gibisi çok var burdaBen parasında değilim dayı. Para gelip geçer. Ama herkesi kendinden nefret ettirmiş mesele bu
Kendini rezil etti dayı. İnsanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya o meseleBro çok çıkarcı bı insan herkesten kopartma derdinde.bak yıllardır burda 1 kere 1 etkinlik acmisligi yok ama her etkinlikte var.simdi o uyanık sen ben safmiyiz? Bu deil sadece onun gibisi çok var burda
Benimse ağustosta dost bende başlamaya sayıyımSuan forumda herkes aynı durumda gelecek ay doğum gunum şimdiden gun sayıyorum
Birsey kalmamış dost puahaBenimse ağustosta dost bende başlamaya sayıyım
Rol yaptık win oldu dağıtım yaptık çok geç gelmişsin konuya maalsefErhan emmi günaydın ☀
Zengin olmuşsun kanka insan yazar kanaldan ampırık seni gidi yıhaaaa 😂😂Rol yaptık win oldu dağıtım yaptık çok geç gelmişsin konuya maalsef
Benim param değildi konu sahibi verdi oyna diye ona oynadım bende 1 kupon parasi aldim o kadarZengin olmuşsun kanka insan yazar kanaldan ampırık seni gidi yıhaaaa 😂😂
Yalandan kim ölmüş amınakeBenim param değildi konu sahibi verdi oyna diye ona oynadım bende 1 kupon parasi aldim o kadar
La konu açık eski mesajlara bak görürsün ikas desteğe yazdim rol bakiyesi istedim ins ekler full kayip var la o siteden hiç uğurlu gelmiyor israrla yatirim yapıyorumYalandan kim ölmüş amınake
Bol şans ilk adımdan daglaLa konu açık eski mesajlara bak görürsün ikas desteğe yazdim rol bakiyesi istedim ins ekler full kayip var la o siteden hiç uğurlu gelmiyor israrla yatirim yapıyorum
Valla bu konuda 9 oran 3lu kombin tutturdum belli olmaz puahaBol şans ilk adımdan dagla
Para için mi selam verdim Erhan kesenize bereket versin daha çok kazanın şu algıdan artık çıkın lütfen sohbetiniz hoşuma gidiyor ondan geliyorumRol yaptık win oldu dağıtım yaptık çok geç gelmişsin konuya maalsef