Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling HaYaTıNsEsİ & Kasa 5K Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,020
62,490
113
Adamdır ben sevdim ferdiyi
Adam 80 hesap banlatti hala geliyor.careyi IBAN kullanmakta bulmuş ama oda çözüm olmamış belliki forumun azılı sahtekarlar ondandır hayatı yalandir.borc alır 1 saate Aticam der atmaz.bunlari dillendirir kafasını bozarsan anana bacina küfür eder öyle bı karakter o

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,015
23,798
113
Adam 80 hesap banlayti hala geliyor.careyi IBAN kullanmakta bulmuş ama oda çözüm olmamış belliki forumun azılı sahtekarlar ondandır hayatı yalandir.borc alır 1 saate Aticam der atmaz.bunlari dillendirir kafasını bozarsan anana bacina küfür eder öyle bı karakter o
Bana 300 tele borcu var hâlâ hahahahaha

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,020
62,490
113
Ben parasında değilim dayı. Para gelip geçer. Ama herkesi kendinden nefret ettirmiş mesele bu
Bro çok çıkarcı bı insan herkesten kopartma derdinde.bak yıllardır burda 1 kere 1 etkinlik acmisligi yok ama her etkinlikte var.simdi o uyanık sen ben safmiyiz? Bu deil sadece onun gibisi çok var burda

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,015
23,798
113
Bro çok çıkarcı bı insan herkesten kopartma derdinde.bak yıllardır burda 1 kere 1 etkinlik acmisligi yok ama her etkinlikte var.simdi o uyanık sen ben safmiyiz? Bu deil sadece onun gibisi çok var burda
Kendini rezil etti dayı. İnsanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya o mesele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...