- 1,589
- 1,188
- 113
ödediler şaşırttıokumadan etmeden atladık hemen çekim verdik umarım ödeyen sitedir 10 dkmı boşa harcamamışımdır
ödediler şaşırttıokumadan etmeden atladık hemen çekim verdik umarım ödeyen sitedir 10 dkmı boşa harcamamışımdır
çok kişiÖdeme.alan kaç kişi var
tam saat kaçta verdin knk talebiödediler şaşırttı
Kaç dakika sürdü ödemesiödediler şaşırttı
15 dk falan öncetam saat kaçta verdin knk talebi
Üzülme kardeşim benim çekim gelirse 1000tl hoşgeldin bonusu kullanarak yatırım yapacam. O yöntemle yapayım da senin de paran kalmasin ehhshebsKnk Seninki Havuz Bu Siteye Yatırım Olursa İnsallah Ödemen Gelir![]()
Onay verilince 5 dk içinde geldi benimBakiyeden 2k çekim verdiydim. Şimdi kalan tutar düzeltildi. Çekim talebim hala işlemde bekliyor yazıyor. Ama 00dan önce ödenir diye düşünüyorum. En fazla ne olur? 3 dk aşağı 5dk yukarı...
Ben kripto denedim ondanmi gelmiyoÖdeme geldi beylerrrrrrrrrtrtttEkli dosyayı görüntüle 987978
kripto ödemezBen kripto denedim ondanmi gelmiyo
Ne zaman verdinHelal olsun hakkaniyetli siteymis 16. Hesabımda başardım 5 k yapmayı ödedi 😋
Yuh be kardeşim utanmadan birde söylüyorsunHelal olsun hakkaniyetli siteymis 16. Hesabımda başardım 5 k yapmayı ödedi 😋
Sende hakkaniyetli birisin multi olduğunu açık açık söylüyorsun. Site herkese ödüyor , burda gelip 2-3 kişi ikametgah selfie istedi diyor bide multi değilim ayagına giriyorHelal olsun hakkaniyetli siteymis 16. Hesabımda başardım 5 k yapmayı ödedi 😋
Bakış açısına bağlı kral ama bu arkadaşın Multi açmasıni anladım da birde burda söylemesi enteresan geldi banaSende hakkaniyetli birisin multi olduğunu açık açık söylüyorsun. Site herkese ödüyor , burda gelip 2-3 kişi ikametgah selfie istedi diyor bide multi değilim ayagına giriyor![]()
16 hesap açmış emek vermiş sonunda 2000 çekmiş ödemesi de gelmiş ondan keyiflisi yok tabi söylerBakış açısına bağlı kral ama bu arkadaşın Multi açmasıni anladım da birde burda söylemesi enteresan geldi bana