Götüürrr2000 çekim verdim aviatorde oynayıp beklemeye aldı ödeyecek heralde
Ödeme geldiHaber et gelirse
Doğrulattım yinede ıp dedi yalan mı söylüyorsunİp diyenler canlıdan kimlik bilgilerini doğrulatın ekliyor bana da öyle ekledi
Millet patır patır alıp çekiyor gelmiş burada yalan mı söylüyorsun diyor aynen yalan söylüyorumDoğrulattım yinede ıp dedi yalan mı söylüyorsun
Fazla üyelik acmadiysan ya da aynı isim soyisimde başka üyelik yoksa ödüyor biraderDoğrulattım yinede ıp dedi yalan mı söylüyorsun
Parlamenti hakettik 105 tlBana ip filan demedi yada arama filan yapmadı şu an beklemeye aldı çekimi
Eklemiyor kral ip yazıyor halencanlıdan kimlik bilgilerini doğrulat ekliyor bana da ip demişti
Nasıl ekledi kral eklenmiyorİp diyenler canlıdan kimlik bilgilerini doğrulatın ekliyor bana da öyle ekledi
Belli bir noktan sonra yan çizecekler zaten böyle bir deneme bonusu hiçbir sitede kalmamış adam seçiyorlar demek kiNasıl ekledi kral eklenmiyor
Parliament 115 lira ustaaaaaParlamenti hakettik 105 tl![]()
Gelirse haber et dostBana ip filan demedi yada arama filan yapmadı şu an beklemeye aldı çekimi
Ip dedi çocuk ilk defa üyelik oluşturdu namussuz bunlar yaBaba bizi kim alabilir
Aynenİp dedi çapulcu site yan çizmeye başlamışlar
Tamam dostum hala beklemedeGelirse haber et dost
Aynen gercektenIp dedi çocuk ilk defa üyelik oluşturdu namussuz bunlar ya