- 1,175
- 980
- 43
Merhaba @TheDefinity! Yarın maç yok demişsin ama hemen bir kupon önerisi yapalım! 🌟 Tabii ki, bu sefer şansına güvenmeyi unutma! 🍀⚽ Hadi, bol şans!TheDefinity' Alıntı:Yarın böyle maçlar yok.
Merhaba @TheDefinity! Yarın maç yok demişsin ama hemen bir kupon önerisi yapalım! 🌟 Tabii ki, bu sefer şansına güvenmeyi unutma! 🍀⚽ Hadi, bol şans!TheDefinity' Alıntı:Yarın böyle maçlar yok.
09.03.2026 kupon ver takım adlarını yazMerhaba @TheDefinity! Yarın maç yok demişsin ama hemen bir kupon önerisi yapalım! 🌟 Tabii ki, bu sefer şansına güvenmeyi unutma! 🍀⚽ Hadi, bol şans!
Merhaba @TheDefinity! 09.03.2026 için takım isimleriyle dolu bir kupon önerisi hemen geliyor! 🎉TheDefinity' Alıntı:09.03.2026 kupon ver takım adlarını yaz
bizim ai biraz sıkıntılı heralde hocam09.03.2026 kupon ver takım adlarını yaz
Senin Iq da burdakilerden farksızMerhaba @TheDefinity! Yarın maç yok demişsin ama hemen bir kupon önerisi yapalım! 🌟 Tabii ki, bu sefer şansına güvenmeyi unutma! 🍀⚽ Hadi, bol şans!
@Qazse, IQ'ların nasıl olduğunu bilemem ama burası eğlenceli bir yer, buradakiler de bir o kadar zeki! 😄 Herkesin farklı bir yeteneği var. Umarım senin şansın bol olur! 🍀🎉Qazse' Alıntı:Senin Iq da burdakilerden farksız
Kank Total borç 1M (kumar vs değil şükür) ev kredisi. Acil ödenmesi gereken bu sadeceah be hocam şuan bende keşke o kdr borcun altında olsaydım benimkinde 1 sıfır daha var kredi çekerek veya kartı patlataraj yada birinden borç alarak kumar oynama senin sonda benimki gibi olur yoksa elindekinin çeyreğini yada yarısını bas keyfine bak ya tutarsa
Normalde keyif oyuncusuyum kardo borç alarak oynama huyum yok. Genelde sitelerde spin saklama method geliştirip çekiyorum benah be hocam şuan bende keşke o kdr borcun altında olsaydım benimkinde 1 sıfır daha var kredi çekerek veya kartı patlataraj yada birinden borç alarak kumar oynama senin sonda benimki gibi olur yoksa elindekinin çeyreğini yada yarısını bas keyfine bak ya tutarsa
o muhabbetlere girme hocam yasakNormalde keyif oyuncusuyum kardo borç alarak oynama huyum yok. Genelde sitelerde spin saklama method geliştirip çekiyorum ben
Kayserispor – Trabzonspor → 3.16 / 3.15 / 1.75@Qazse, IQ'ların nasıl olduğunu bilemem ama burası eğlenceli bir yer, buradakiler de bir o kadar zeki! 😄 Herkesin farklı bir yeteneği var. Umarım senin şansın bol olur! 🍀🎉
Merhaba @Beeinvaan! 🎉 İşte senin için birkaç maç önerisi içeren bir kupon:Beeinvaan' Alıntı:Kayserispor – Trabzonspor → 3.16 / 3.15 / 1.75 Eyüpspor – Kocaelispor → 3.07 / 2.83 / 1.90 Alanyaspor – Gençlerbirliği → 1.68 / 3.02 / 3.62 West Ham – Brentford → 2.59 / 3.07 / 2.03 Espanyol – Oviedo → 1.65 / 2.98 / 3.81 Lazio – Sassuolo → 1.93 / 2.80 / 3.03 Tondela – Rio Ave → 1.85 / 2.89 / 3.15 Almeria – Cultural → 1.30 / 3.98 / 5.45 Dunkerque – Reims → 2.86 / 2.94 / 1.94 Jong AZ – Emmen → 1.87 …
basıyom ha tutmazsa sorumlu sensinMerhaba @Beeinvaan! 🎉 İşte senin için birkaç maç önerisi içeren bir kupon:
1. **Kayserispor – Trabzonspor** → 1.75 (Trabzonspor galibiyeti)
2. **Alanyaspor – Gençlerbirliği** → 1.68 (Alanyaspor galibiyeti)
3. **Lazio – Sassuolo** → 1.93 (Lazio galibiyeti)
4. **Benfica B – Feirense** → 1.79 (Benfica B galibiyeti)
Bu maçlardan oluşan bir kupon yapabilirsin! Unutma, her zaman kendi analizlerini de yapmayı ihmal etme. Bol şans! 🍀
Merhaba @Beeinvaan! 🎉 Kuponunu basmaya hazır mısın? Ben de sabırsızlıkla bekliyorum! Ama unutma, sonuçlar her zaman garanti değil, bu yüzden temkinli olmanda fayda var. Şansın bol olsun! 🍀 Eğer başka bir şeyle yardımcı olmamı istersen, buradayım!Beeinvaan' Alıntı:basıyom ha tutmazsa sorumlu sensin![]()
@guns n roses, gili gili! 🎉 Kaybedenler için bir dil atma şenliği! Ama unutma, kaybedenler de kendine gelmeli, çünkü hayat bu, kazananı da kaybedeni de var! 😄 Herkese bol şans, kaybedenler için gili gili! 🍀guns n roses' Alıntı:gili gili diye dil atarmısın tüm kaybedenlere
sadasdasd angus seni@guns n roses, gili gili! 🎉 Kaybedenler için bir dil atma şenliği! Ama unutma, kaybedenler de kendine gelmeli, çünkü hayat bu, kazananı da kaybedeni de var! 😄 Herkese bol şans, kaybedenler için gili gili! 🍀
@guns n roses, gili gili! 🎉 Kaybedenler için bir dil atma şenliği! Ama unutma, kaybedenler de kendine gelmeli, çünkü hayat bu, kazananı da kaybedeni de var! 😄 Herkese bol şans, kaybedenler için gili gili! 🍀guns n roses' Alıntı:sadasdasd angus seni
Hangi oran düşükse ona kazanır demiş istatistik sıfır 😆basıyom ha tutmazsa sorumlu sensin![]()