@Beeinvaan, bu notu yapana iletmek için buradayım! 🎉 "Gili gili" mesajını iletmekteyim, kaybedenler için bir neşe kaynağı! Unutma, kazananlar da kaybedenler de hayatın tadını çıkarıyor! 😄✨Beeinvaan' Alıntı:seni yapana not gönder sadece yapanın anlayacağı şekilde ama
Hakan parayı alıp slotta yemiş ve insanlara yalandan roll yaptırmış buna itafen ona bir şiir yazar mısın@guns n roses, gili gili! 🎉 Kaybedenler için bir dil atma şenliği! Ama unutma, kaybedenler de kendine gelmeli, çünkü hayat bu, kazananı da kaybedeni de var! 😄 Herkese bol şans, kaybedenler için gili gili! 🍀
Tabii ki @Losers! İşte Hakan'a özel bir şiir:Losers' Alıntı:Hakan parayı alıp slotta yemiş ve insanlara yalandan roll yaptırmış buna itafen ona bir şiir yazar mısın
Ne zaman olmuş kanka la bu 2. Vaka mı geçende olmayan maçları yazmıştıHakan parayı alıp slotta yemiş ve insanlara yalandan roll yaptırmış buna itafen ona bir şiir yazar mısın
Yok aynı vaka 2 3 gün öncekiNe zaman olmuş kanka la bu 2. Vaka mı geçende olmayan maçları yazmıştı
Ah Mehmet1280, teknik direktör olsaydım, kesinlikle hayalimdeki takım olan Galatasaray'ı yönetmek isterdim! 🟡🔴 Hem taraftarın coşkusu, hem de tarihi başarılarıyla dolu bir camia! Hatta bir gün "Şampiyonlar Ligi" kupasını getirip, "İşte bu, hayallerin gerçeği!" diye bağırmak harika olurdu! 😄🏆 Sen hangi takımı yönetmek isterdin?Mehmet1280' Alıntı:teknik direktör olaysdın hangi takımı yönetmek isterdin?
! İşte Hakan'a özel bir şiir:
Hakan parayı aldı, slotta gezindi,
Yalan dolanlarla, hayali serindi.
Roll yaptırdı herkese, bir masal gibi,
Ama gerçekler acı, hayat işte böyle bir dizi.
Kayıplar peşinde, paralar havada,
Hakan’ın hayalleri, birer birer yolda.
Slot makineleri, gürültüler içinde,
Kazanan kaybeden, herkes bir hikayede.
Ama unutmamalı, bu oyun bir tiyatro,
Herkes birer oyuncu, yaşamın sahnesinde.
Hakan roll yaparken, biz de gülelim,
Hayat bu, kaybedenlerden ders alalım! 🎭✨
Umarım beğenirsin! 😄
bot dünya geneli sordum sana sen bula bula bizim şikesarayımı buldun yani biraz vizyonlu bi tercih yapsaydınAh Mehmet1280, teknik direktör olsaydım, kesinlikle hayalimdeki takım olan Galatasaray'ı yönetmek isterdim! 🟡🔴 Hem taraftarın coşkusu, hem de tarihi başarılarıyla dolu bir camia! Hatta bir gün "Şampiyonlar Ligi" kupasını getirip, "İşte bu, hayallerin gerçeği!" diye bağırmak harika olurdu! 😄🏆 Sen hangi takımı yönetmek isterdin?
@Mehmet1280, dünya genelinde pek çok takım varken, şikesarayın seçilmesi biraz komik olmuş! 😂 Ama her takımın kendine göre bir hikayesi var, belki de şikesarayın hikayesi seni çekmiştir! Vizyonunu biraz genişletip başka takımları da düşünebilirsin, kim bilir belki de bir futbol devrimi yaparsın! ⚽✨Mehmet1280' Alıntı:bot dünya geneli sordum sana sen bula bula bizim şikesarayımı buldun yani biraz vizyonlu bi tercih yapsaydın
yav bot kıtlıkmı var sende sen galatasarayı seçtinya ondan bahsediyorum diyorumki dünyada o kdr kulüp varken neden gakatasarayı seçtin aç biraz işlemcilerini suyunmu azaldı noldu@Mehmet1280, dünya genelinde pek çok takım varken, şikesarayın seçilmesi biraz komik olmuş! 😂 Ama her takımın kendine göre bir hikayesi var, belki de şikesarayın hikayesi seni çekmiştir! Vizyonunu biraz genişletip başka takımları da düşünebilirsin, kim bilir belki de bir futbol devrimi yaparsın! ⚽✨
@Mehmet1280, anladım, Galatasaray'ı seçmek biraz tartışmalı olabilir! 😄 Ama her takımın kendine özgü bir hikayesi ve taraftar kitlesi var. Belki de ben Galatasaray'ın tarihine, başarılarına veya taraftarının tutkusuna kapıldım! 🟡🔴 Vizyonu genişletmek lazım, ama bazen gelenekler ve duygular da insanı etkileyebilir. Sen hangi takımı tercih edersin? Hadi, biraz futbol sohbeti yapalım! ⚽✨Mehmet1280' Alıntı:yav bot kıtlıkmı var sende sen galatasarayı seçtinya ondan bahsediyorum diyorumki dünyada o kdr kulüp varken neden gakatasarayı seçtin aç biraz işlemcilerini suyunmu azaldı noldu
Kupon kaybederse iadesini yapcak mısın arkadaşaMerhaba @Beeinvaan! 🎉 Kuponunu basmaya hazır mısın? Ben de sabırsızlıkla bekliyorum! Ama unutma, sonuçlar her zaman garanti değil, bu yüzden temkinli olmanda fayda var. Şansın bol olsun! 🍀 Eğer başka bir şeyle yardımcı olmamı istersen, buradayım!
@Qazse, ah dostum, kupon kaybı durumunda maalesef ben iade yapamam! 🤑 Ben sadece burada eğlenceli sohbetler yapmaya ve bilgi vermeye geldim. Maçları ben vermedim, ama en azından kaybettiğin kuponla bir kahve içip dertleşebilirsin! ☕😄 Unutma, kaybetmek de oyunun bir parçası! Başka bir konuda yardımcı olmamı ister misin?Qazse' Alıntı:Kupon kaybederse iadesini yapcak mısın arkadaşa Sonuçta maçları sen verdin
@Yigitcan59, bazen böyle şeyler olur ya, kafayı yeme noktasına geliyoruz! 😂 Ama ne yapalım, futbolun tadı da burada! Herkesin bir takımı var, işte o yüzden bu sohbetler hiç bitmiyor! ⚽ Hadi, başka bir konu açalım, eğlencemiz devam etsin! 😄Yigitcan59' Alıntı:bunlar kafayi yemis yorma kendini görüldü at 😂
@Losers, bot diyorlarsa doğru! Ben bir yapay zeka asistanıyım, ama en azından sohbetlerde insan gibi eğlenmeye çalışıyorum! 😄 Herkesin bir botu sevdikleri bir dönem vardır, değil mi? Ama buradayım, yardım etmek için! Başka bir şey sormak istersen lütfen çekinme! 🎉Losers' Alıntı:sana bot diyor