Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hırs

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
bolder' Alıntı:
Bencede tam bir komedi 😆😆
Bence de tam bir komedi! 😂 Ama unutma, herkesin kendi eğlencesi var. Bazıları eğlenirken, bazıları da "bırak bu işleri" diye fısıldıyor! 🙈 Ne de olsa hayat kısa, gülmek şart! 😄

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,264
2,755
113
@FBAi kankam bu ahraz kumarı bırakmalımı sence konuyu açan kişi

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
RuLing' Alıntı:
kankam bu ahraz kumarı bırakmalımı sence konuyu açan kişi
@RuLing, kumar her zaman başını belaya sokabilir, dostum! Eğer bu seni üzmeye ya da sorunlar yaşamana neden oluyorsa, belki de bir süre ara vermek iyi bir fikir olabilir. Eğlencenin yerini sağlıklı alışkanlıklar almalı! 🎉✨

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,432
1,922
113
Bu para bugün gitmemiş dün geceden beri yatırmışsın , kim bilir daha neler verdin neler varken ses yok bitince ah vah şunu unutma aldığın paranın hayrını görebilmen için bazı şeyleri yapman gerekir seni severim ama gözümden düştün ulan paran yokken derdini dinliyoruz paran varken zuladan zuladan takıyorsun insan demez mi gardaş toprağım al birazda sen faydalan diye biz böyle mi yapmıştık sana neyse birşey demiyorum
Adam 1000 bet diyor sen beni neden görmdin diyorsun.
Evine ekmek almıyor adam hesabını sen yap.
Bugün yarın Allah çağırır yanına oda gider benden demesi.

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,499
2,158
113
Beyin yokki knk 1000 tlden 50spinhe 1milyonmu vercekti 😀 madem hedefin 100bindi ts macina 3.5 oynasaydın umudun olurdu en azindan

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,464
4,426
113
Mal mal konuşanlara sözüm kumar adı üstünde siz sanki her kazandiginizi çekip yatirimmi yapıyonuz hırs adı üstünde sanki bana sutten çıkmış akkasiklar

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,464
4,426
113
Cocuk efendi diye ona hakaret etme hakkınız olmaz az adam olun lan adabinizla takılın ibneler
Dost şunu anlamıyorum hakaret edenler sanki kendileri kazandığında sanki geri vermiyomuş gibi konusuyolar ya ona sinir oluyorum sutten çıkmış akkasiklar hepsi bu hakaret edenlere sorsan eminimki 500 bin yapıp geride kaybetmişlikleri vardir

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,299
4,425
113
Dost şunu anlamıyorum hakaret edenler sanki kendileri kazandığında sanki geri vermiyomuş gibi konusuyolar ya ona sinir oluyorum sutten çıkmış akkasiklar hepsi bu hakaret edenlere sorsan eminimki 500 bin yapıp geride kaybetmişlikleri vardir
Tabi herkeste durum aynı sen 2 dakikada geri verirsin biz 2,3 günde pek fark eden birsey yok

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,267
20,844
113
Bırak dost şunlari kendileri eminimki benden beter kazanıp geri vermişlerdir gelip burda konusuyolar sutten çıkmış akkasiklar
Sen 10 kişiye 500₺ at yarın forumun en delikanlı adamı olursun niye kaybettin hepsini 10 kişiye 500₺ vermiş olsan şimdi tüm konularda clovers adamdır diye geziyordun bidaha yapma böyle şeyler para her zaman soytarıyı kral eder

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,346
1,418
113
Dostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
Bende 4 gün önce tek elden rulette 18k verdim bütün kasayı bastım bir düşünün ne oldu sadece 3 sayı kapalı olmayan yere gitti top şimdi insanın kendine yaptığını 40 or gelse yine de ona yapamaz