- 29,890
- 16,390
- 113
Bende aynı valla ayın 1 ine maaşa kadar sıfırımBende para olsa sana bir rol actirirdim valla da bende ay sonuna kadar açım maalesef puaha
Bende aynı valla ayın 1 ine maaşa kadar sıfırımBende para olsa sana bir rol actirirdim valla da bende ay sonuna kadar açım maalesef puaha
Aynısı bende valla da bu ay bitmek bilmedi nba play oflar baslicak bugün deliriyorum resmen puaahBende aynı valla ayın 1 ine maaşa kadar sıfırım
Bugün mü başlıyorAynısı bende valla da bu ay bitmek bilmedi nba play oflar baslicak bugün deliriyorum resmen puaah
Evet 20 de start verilecekBugün mü başlıyor
Bi ara iyi kaldırıyordun NBA sankiEvet 20 de start verilecek
Uzmanlık alanım puaha slot beni bitiriyor yeminle para oldukça dayanamayıp slota giriyorumBi ara iyi kaldırıyordun NBA sanki
Bende öyleydim çok saçma bir hareket normaldeUzmanlık alanım puaha slot beni bitiriyor yeminle para oldukça dayanamayıp slota giriyorum
Yok la yeni uyandım puahah@JoeQuanqa yoksun bugün korktum hesabi mi kapatti dedim bi an
Bolşans hikobugün yüzümüz gülerse bizde güldürürüz başkalarını. Ekli dosyayı görüntüle 960069
Günaydın kralYok la yeni uyandım puahah
Vallla amaçsız giriyoruz her zaman ayni şeyi yapıyoruz derste çıkaracaz gibi de gelmiyor bana artıkBende öyleydim çok saçma bir hareket normalde
Hic uyanmasaydin la niye zahmet edip uyandın ki puahaYok la yeni uyandım puahah
İlk yarıdan gelsede paramızı alsak hemen hahajajajaEvet start verildi maclar başladı
Cok zor iki maçta gelme ihtimali düşükİlk yarıdan gelsede paramızı alsak hemen hahajajaja
Film sabah 7ye doğru bitti la puahahaHic uyanmasaydin la niye zahmet edip uyandın ki puaha
Yok la güzel maç seçmişCok zor iki maçta gelme ihtimali düşük
Yıllar oldu film izlemedim valla bir şeyin gerçek olmadığını öğrendikten sonra filme sonsuza denk ara verdim pauahFilm sabah 7ye doğru bitti la puahaha
Ağlamadan maclar gelmez unutmuşsun buralarıYok la güzel maç seçmiş