- 29,890
- 16,390
- 113
Bize alev lazım amaBuz gibi gol çünkü
Bize alev lazım amaBuz gibi gol çünkü
Afiyet olsun dostNeyse ben yemek yiyorum gelirim
Yanacak birazdan buralar merak etmeBize alev lazım ama
Etmiyorum kankaYanacak birazdan buralar merak etme
Alev alev yanacakEtmiyorum kanka
Bol şanslarbugün yüzümüz gülerse bizde güldürürüz başkalarını. Ekli dosyayı görüntüle 960069
La hangi ligin takımları desen bilmez bunlar ben baktım alev olacak yanacak felan dedi direk yoksaydim kafam kulağım rahat suanBen yokken gol olmamış bide wonlayacak diyor eleman ben gelene kadar hani
Dün Dün inn maçlarına iyice analiz yaptım yorumcu tahminleri istatistik son maçlar güncel durum vs vs vs 2 de 0 yaptım analiz işini gözden geçir kardeşimbugün yüzümüz gülerse bizde güldürürüz başkalarını. Ekli dosyayı görüntüle 960069
Ben yokken alev olmaz ben geldim yanacsk şimdi puahahaLa hangi ligin takımları desen bilmez bunlar ben baktım alev olacak yanacak felan dedi direk yoksaydim kafam kulağım rahat suan
La biz nerden bilelim mal gibi ekrana bakiyoruz iste gol olunca gol diyoruz o kadar pauahBen yokken alev olmaz ben geldim yanacsk şimdi puahaha
Allah şifa versin ask acisimiİçim yanar
1 golde kaldılar 1 gol dhaa gelseydi gelirdi de yine zora girdihadi noldu vu goller aga kim attırıyorsa attırsın dayanack gücümüz kalmadı
ne zaman kolay olduki zaten isimiz1 golde kaldılar 1 gol dhaa gelseydi gelirdi de yine zora girdi
60 a kadar 2 macta da 1 gol daha olmasi lazim ya tamamen şans işi ya bu oyunne zaman kolay olduki zaten isimiz