- 20,711
- 17,325
- 113
İnanmayacaksın ama tamı tamına 36 saat 12 dk 31 salisedir kumar oynamadımHayatımız piyango gibi emmi
İnanmayacaksın ama tamı tamına 36 saat 12 dk 31 salisedir kumar oynamadımHayatımız piyango gibi emmi
Sabah kalkarım viskimi içerim sonra yatarım kalkarım viskimi içerim 1 saat namaz kılarım. O günün meyvesi neyse onu getirirler yerim . sonra yine uyurum öğlende kalkarım gastalara bakarım haber okurum . Sonra öğlen uyurum 😁😁😁😁😁😁Ulan gazetemi kaldı sende yaa![]()
ne dion haciSabah kalkarım viskimi içerim sonra yatarım kalkarım viskimi içerim 1 saat namaz kılarım. O günün meyvesi neyse onu getirirler yerim . Donrs uyurum öğlende kalkarım gastalara bakarım haber okurum . Sonra öğlen uyurum 😁😁😁😁😁😁
Ben 1 hafta oynamadım aslında 2 3 kuruş vardi ama hevesim yoktu rekor bendeİnanmayacaksın ama tamı tamına 36 saat 12 dk 31 salisedir kumar oynamadım
gene yalanİnanmayacaksın ama tamı tamına 36 saat 12 dk 31 salisedir kumar oynamadım
Apo gazete diyince Vehbi Koç geldi aklıma emmine dion haci
sabanci olsaydi kotu derdimApo gazete diyince Vehbi Koç geldi aklıma emmi
Sen artık buhrana erdin biz senin gibi değiliz 10 saati aştımı elimiz ayağımız titriyorBen 1 hafta oynamadım aslında 2 3 kuruş vardi ama hevesim yoktu rekor bende
senin iş ne durumda yeni işe başlamıştın geçen ay sanırmBu kez dayanmam lazım aslında forum dan ban yiyince buraya odaklanamıyorum daha iyi oluyor aslında puhaa
Buradan duyuru yapalım kimse sana roll actirmasin dost. Biraz daha dayanırsan kumarı bırakacaksın.İnanmayacaksın ama tamı tamına 36 saat 12 dk 31 salisedir kumar oynamadım
3tehani dk 1 comoda gol yoğ
Devam dost ay sonu maasi bekliyorum da bir turlu ay bitmek bilmedi bi bana mı uzun geldi bu ay nedirsenin iş ne durumda yeni işe başlamıştın geçen ay sanırm
Niye 1dk nın özel sebebi mi varhani dk 1 comoda gol yoğ