- 26,646
- 9,429
- 113
1 mayııısss 1 mayııssss iscinin emekcinin bayramııı1 mayıs doğum günüm çoğu sitede kaybim çok bu sene iyi doğum günü bonusu ekliyorlar eklemiyen tüm sitelere çizgi atacam hesabimi kapatacam
1 mayııısss 1 mayııssss iscinin emekcinin bayramııı1 mayıs doğum günüm çoğu sitede kaybim çok bu sene iyi doğum günü bonusu ekliyorlar eklemiyen tüm sitelere çizgi atacam hesabimi kapatacam
Yaşlı kurt içinden geçer puahaBenim ppyle 1vs1 atsalar kim alır erhann
Öyle deme 1v1 adamı derozannnnTatumun yanin da o kim hiç sevmem o adamı daima kurutur maçı kişi var bir bagirik attı adam serbest atışı kaçırmıştı bir sayı ya yattım unutmam onu bu bir birde isiah stewwart bunların gelmisini geçmişini yedi ceddini
Koskoca Detroit 16 sayı atmışNBA da 36 sayı çıkmış resmen tssk geçmişler
Abi dost acı söyler doğum gününde yükselemezsen biraz toparlanan zorlaşır artik1 mayıs doğum günüm çoğu sitede kaybim çok bu sene iyi doğum günü bonusu ekliyorlar eklemiyen tüm sitelere çizgi atacam hesabimi kapatacam
Normal miKoskoca Detroit 16 sayı atmış
Aslında 1 mart dogum günüm du kimlikte 1 mayıs pauah1 mayııısss 1 mayııssss iscinin emekcinin bayramııı
4 dakika da 6 sayı atamadilar. Full kadro takım. Ne günaha girdim biliyon muDedim snaa tek o mac sikinti diye
Cunningham yok ya biraz normaldirNormal mi
A normalNormal mi
Değil tabiki çalışmışlarNormal mi
Geçmiş olsun4 dakika da 6 sayı atamadilar. Full kadro takım. Ne günaha girdim biliyon mu
kürt müsün dostAslında 1 mart dogum günüm du kimlikte 1 mayıs pauah
Doğum gününe bile kalmaz bakma biraz sans donsun yine yükselirimAbi dost acı söyler doğum gününde yükselemezsen biraz toparlanan zorlaşır artik
İkinci yari attılar namusuzlar zaten bu tek sayilar yüzünden bugune kadar neler neler kaybettik4 dakika da 6 sayı atamadilar. Full kadro takım. Ne günaha girdim biliyon mu
Ahh ulan devecibey
Turkiye vatandasiyim dostkürt müsün dost