Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl | Kasa 1.5 Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,706
53,499
113
Bundan bunu anladın ya erhanım neyse sen hep ters anlıyon neyse
Kanka 2 saat once adama yazdim ek kontenjan vs dedim durumumun olmadığını dile getirdim saolsun ihtiyacimizi giderdi başkası dese bunu neyse dicem de en samimi olduğum kişilerden birisin sen ona şaşırdım

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,983
32,553
113
Kirvecan ihtiyacın varsa neden Rolling açıyorsun da bize 2.5 saat takip ettiriyorsun. Açmak zorunda değilsin ki. Tabi paylaşım yapman güzel birşey ama takip edenlerin yerine kendini koy.
Baktım adam 6 k para çektim diyor ne yapacak adam hepsini konuda mı dağıtacak takip etme kardesım 2.5 saat zorla mı takip ettirdi sırf şu muhabbetler yüzünden konu açasım gelmiyor bırakın şu konu sahiplerine vicdan yaptırmayı sen konu açta 6 k nın 4 k sını dağıt 2 k sı kendine kalsın da görelim delikanlılığını

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,234
18,201
113
Baktım adam 6 k para çektim diyor ne yapacak adam hepsini konuda mı dağıtacak takip etme kardesım 2.5 saat zorla mı takip ettirdi sırf şu muhabbetler yüzünden konu açasım gelmiyor bırakın şu konu sahiplerine vicdan yaptırmayı sen konu açta 6 k nın 4 k sını dağıt 2 k sı kendine kalsın da görelim delikanlılığını
Kes derdi sana mı düştü geçen birisi 1k sponsor oldu 8 kat yap 4 bana kalani naparsan yap dedi bende 4 sana 2k dağıtım 2 de bana kalir dedim arkadaş sana ne kalıyor ki dedi paranın taaaa sonuçta 4 çektik 2 arkadaşa 1 bana 1 de dağıtıma gitti neyse boş yapmaya devam et sen. Yazma bana bir daha senide Yoksaydim gitti

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,706
53,499
113
Neyse iyi forumlar herkese

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,983
32,553
113
Kes derdi sana mı düştü geçen birisi 1k sponsor oldu 8 kat yap 4 bana kalani naparsan yap dedi bende 4 sana 2k dağıtım 2 de bana kalir dedim arkadaş sana ne kalıyor ki dedi paranın taaaa sonuçta 4 çektik 2 arkadaşa 1 bana 1 de dağıtıma gitti neyse boş yapmaya devam et sen. Yazma bana bir daha senide Yoksaydim gitti
Sponsor parası ile yaptığın dağıtım için de övünmezsin ya neyse uzatmıcam işine bak iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...