- 48,683
- 53,475
- 113
Lutfen yazma simdi 3 sayfalık yazarsın sen 3 saat sonra yaz suan yoğunumBişey yazcaktım vazgeçtim erhanım sal göle sal ı
Lutfen yazma simdi 3 sayfalık yazarsın sen 3 saat sonra yaz suan yoğunumBişey yazcaktım vazgeçtim erhanım sal göle sal ı
meto roll açan herkese ulaşmak gibi bir durum mu var anlamadım. başta yazarkende söylemedim zaten 2 kişi vs diyeKirvecan ihtiyacın varsa neden Rolling açıyorsun da bize 2.5 saat takip ettiriyorsun. Açmak zorunda değilsin ki. Tabi paylaşım yapman güzel birşey ama takip edenlerin yerine kendini koy.
Dost millet roll parasını alıp kaçıyor ben en azından açıyorum böyle demen kalbimi kırdıHiko şu arkadaşa hemen ulaş Allah aşkına adam para gelmeden roll açmış eli ayağı titriyor çabuk ulaş bu arkadaşa 😂
Birilerinin yerine utanmakla meşgulüm dostum. Sen nasılsın iyisin inşallahDost ne yapıyorsun keyfin nasıl
Ne 3 sayfalık yazıcam neyse birileri gibi bukelamun olup renk saçmam ben erhanım burda herşey gnlğk zamanı var herşeyin hadi ben biraz video izleyimLutfen yazma simdi 3 sayfalık yazarsın sen 3 saat sonra yaz suan yoğunum
Yok tabide 2 kişi vs görmedim ben. Neyse sağlık olsun bir daha katilmayiz olur biter kolay gelsinmeto roll açan herkese ulaşmak gibi bir durum mu var anlamadım. başta yazarkende söylemedim zaten 2 kişi vs diye
Sen niye kaçasın ki dost her roll masasında varsın 😂 Adam daha parayı hesabına çekmeden 2 kere roll konusu açtım ama dm kapalı yazamıyorum diyorsun.Bi bekle adam önce parayı çeksin hesabına yazsında sonra aç konunu ayıpta size la 3-5 için bozmayın kendinizi eğlenin geçin 😂Dost millet roll parasını alıp kaçıyor ben en azından açıyorum böyle demen kalbimi kırdı
Aynı anda 3-4 roll takip eden bir kitle vardı o daha fena.Sen niye kaçasın ki dost her roll masasında varsın 😂 Adam daha parayı hesabına çekmeden 2 kere roll konusu açtım ama dm kapalı yazamıyorum diyorsun.Bi bekle adam önce parayı çeksin hesabına yazsında sonra aç konunu ayıpta size la 3-5 için bozmayın kendinizi eğlenin geçin 😂
İyi diyelim iyi olsun çok şükür bugünümüze dostBirilerinin yerine utanmakla meşgulüm dostum. Sen nasılsın iyisin inşallah
Bidakine sana 2.5 saat rolling takip ettirip seni secmiyecegimAdam 2 kişi demiş seçmiş. Saygı duymak lazım
Canın sağolsun meto ağamBidakine sana 2.5 saat takip ettirip seni secmiyecegim![]()
Yazsın bana kimin işlemi varsa atayımHikmet parayi trx olarak çekmis te kripto yok bende kriptosu olan varmi araniz da parayi bana ibandan atsa
Demek sende ödül aldın vay hikmet hani 2 kişiydi kardeşim işine gelirse cevaplarsın ouahahHikmet parayi trx olarak çekmis te kripto yok bende kriptosu olan varmi araniz da parayi bana ibandan atsa
Ben rica ettim 2 saat once dost görmedin mi rol değil ihtiyaç için istedim saolsun kırmadı beniDemek sende ödül aldın vay hikmet hani 2 kişiydi kardeşim işine gelirse cevaplarsın ouahah
Doğru dedin erhanım bende zaten rolü keyfine takip ettim ihtiyaç 0 keyfi takip ederim ben hep neyse bişey dememekle zamana kalsın.Ben rica ettim 2 saat once dost görmedin mi rol değil ihtiyaç için istedim saolsun kırmadı beni
Arkadas sigaram yoktu 2 paket sigara parası atacak bana bumu gözünüze geldi simdi ayipDoğru dedin erhanım bende zaten rolü keyfine takip ettim ihtiyaç 0 keyfi takip ederim ben hep neyse bişey dememekle zamana kalsın.
Eyw dost ibandan atti simdi saolYazsın bana kimin işlemi varsa atayım
Bundan bunu anladın ya erhanım neyse sen hep ters anlıyon neyseArkadas sigaram yoktu 2 paket sigara parası atacak bana bumu gözünüze geldi simdi ayip