- 2,881
- 506
- 113
Kardeşim özele bir dk yazar mısın ben yazamıyorum . Senin açık olsa da yazamıyorum bir dk yazar mısın rica etsemdüz devam
Kardeşim özele bir dk yazar mısın ben yazamıyorum . Senin açık olsa da yazamıyorum bir dk yazar mısın rica etsemdüz devam
Kanka 2 saat once adama yazdim ek kontenjan vs dedim durumumun olmadığını dile getirdim saolsun ihtiyacimizi giderdi başkası dese bunu neyse dicem de en samimi olduğum kişilerden birisin sen ona şaşırdımBundan bunu anladın ya erhanım neyse sen hep ters anlıyon neyse
Baktım adam 6 k para çektim diyor ne yapacak adam hepsini konuda mı dağıtacak takip etme kardesım 2.5 saat zorla mı takip ettirdi sırf şu muhabbetler yüzünden konu açasım gelmiyor bırakın şu konu sahiplerine vicdan yaptırmayı sen konu açta 6 k nın 4 k sını dağıt 2 k sı kendine kalsın da görelim delikanlılığınıKirvecan ihtiyacın varsa neden Rolling açıyorsun da bize 2.5 saat takip ettiriyorsun. Açmak zorunda değilsin ki. Tabi paylaşım yapman güzel birşey ama takip edenlerin yerine kendini koy.
La ben senin almana bişey demedim ki of erhan neyse konu kilit @karkar92Kanka 2 saat once adama yazdim ek kontenjan vs dedim durumumun olmadığını dile getirdim saolsun ihtiyacimizi giderdi başkası dese bunu neyse dicem de en samimi olduğum kişilerden birisin sen ona şaşırdım
Ferdinin bani kalkmış laaLa ben senin almana bişey demedim ki of erhan neyse konu kilit @karkar92
Kes derdi sana mı düştü geçen birisi 1k sponsor oldu 8 kat yap 4 bana kalani naparsan yap dedi bende 4 sana 2k dağıtım 2 de bana kalir dedim arkadaş sana ne kalıyor ki dedi paranın taaaa sonuçta 4 çektik 2 arkadaşa 1 bana 1 de dağıtıma gitti neyse boş yapmaya devam et sen. Yazma bana bir daha senide Yoksaydim gittiBaktım adam 6 k para çektim diyor ne yapacak adam hepsini konuda mı dağıtacak takip etme kardesım 2.5 saat zorla mı takip ettirdi sırf şu muhabbetler yüzünden konu açasım gelmiyor bırakın şu konu sahiplerine vicdan yaptırmayı sen konu açta 6 k nın 4 k sını dağıt 2 k sı kendine kalsın da görelim delikanlılığını
Sponsor parası ile yaptığın dağıtım için de övünmezsin ya neyse uzatmıcam işine bak iyi forumlarKes derdi sana mı düştü geçen birisi 1k sponsor oldu 8 kat yap 4 bana kalani naparsan yap dedi bende 4 sana 2k dağıtım 2 de bana kalir dedim arkadaş sana ne kalıyor ki dedi paranın taaaa sonuçta 4 çektik 2 arkadaşa 1 bana 1 de dağıtıma gitti neyse boş yapmaya devam et sen. Yazma bana bir daha senide Yoksaydim gitti