Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl | Kasa 1.5 Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,523
8,991
113
Kirvecan ihtiyacın varsa neden Rolling açıyorsun da bize 2.5 saat takip ettiriyorsun. Açmak zorunda değilsin ki. Tabi paylaşım yapman güzel birşey ama takip edenlerin yerine kendini koy.
meto roll açan herkese ulaşmak gibi bir durum mu var anlamadım. başta yazarkende söylemedim zaten 2 kişi vs diye

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,314
10,493
113
Dost millet roll parasını alıp kaçıyor ben en azından açıyorum böyle demen kalbimi kırdı
Sen niye kaçasın ki dost her roll masasında varsın 😂 Adam daha parayı hesabına çekmeden 2 kere roll konusu açtım ama dm kapalı yazamıyorum diyorsun.Bi bekle adam önce parayı çeksin hesabına yazsında sonra aç konunu ayıpta size la 3-5 için bozmayın kendinizi eğlenin geçin 😂

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,659
23,468
113
Sen niye kaçasın ki dost her roll masasında varsın 😂 Adam daha parayı hesabına çekmeden 2 kere roll konusu açtım ama dm kapalı yazamıyorum diyorsun.Bi bekle adam önce parayı çeksin hesabına yazsında sonra aç konunu ayıpta size la 3-5 için bozmayın kendinizi eğlenin geçin 😂
Aynı anda 3-4 roll takip eden bir kitle vardı o daha fena.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,702
53,496
113
Hikmet parayi trx olarak çekmis te kripto yok bende kriptosu olan varmi araniz da parayi bana ibandan atsa

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,756
35,410
113
Ben rica ettim 2 saat once dost görmedin mi rol değil ihtiyaç için istedim saolsun kırmadı beni
Doğru dedin erhanım bende zaten rolü keyfine takip ettim ihtiyaç 0 keyfi takip ederim ben hep neyse bişey dememekle zamana kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...