- 10,601
- 9,132
- 113
inşallah demez bide ilk çekim ajhaSıkıntı o zaman kripto verde site ilk çekim bilmem ne çekim demez umarm
inşallah demez bide ilk çekim ajhaSıkıntı o zaman kripto verde site ilk çekim bilmem ne çekim demez umarm
Göz var gözGecen 3lu kombin yaptım 20 oran arka planda geldi buraya 2 oran atıyoruz gelmiyor artik
La umarım düşündüğüm şey değildir o hesap puahinşallah demez bide ilk çekim ajha
İlk cekim de youcas doğrulama ister ardından nb yaparinşallah demez bide ilk çekim ajha
Trustta dönüştürme yapma sakın.Usdt varsa Trust hesabına biraz tron gönder tanesi 14 lira zaten oradaki usdtyi borsana gönder sat direk çek kanka dönüştürmede çok para yergeçen trustta para vardı 120 dolar falan trx dönüştüreyim dedim 46 dolar komisyon kesti bende onayladım fsrketmeden
Aynen öyle valla göz var kardeşim iyiki bi 2li kombinde 9.50 oranla 3.80 orana 5k vurup kazandık ondan sonra nolduysa geçen sene temmuzdan beri öyle bişey yakalayamaz oldukSole bir olay var eskiden kimin ne parası varsa kimse haset etmiyordu sana sole solim konu aciyoruz adam bana yazıyor sen konumu açtın diye suan ole bir algı olustu ki forumda tek bir konu bile açsan ister istemez göze geliyorsun onun da etkisi var dost
İmkanı yok gönderemez gaz ücreti vermeden.Hesabında tron vardır otomatik kesiyordur ayıkmıyordur.Yoksa usdtyi tron olmadan atamaz free ücreti lazımBendede hep öyle oluyor ama bi arkadaş hesapta trx yokken usdt gönderebiliyorum diyor nasıl oluyor o
Aynen çok kesiyor dönüştürünce trusttaTrustta dönüştürme yapma sakın.Usdt varsa Trust hesabına biraz tron gönder tanesi 14 lira zaten oradaki usdtyi borsana gönder sat direk çek kanka dönüştürmede çok para yer
etme boru gibi 6k yatıyor ordaİlk cekim de youcas doğrulama ister ardından nb yapar
bende bunu düşünüyordumİlk cekim de youcas doğrulama ister ardından nb yapar
La hesap birinin mi yoksa olmayan birinin mi umarım olan birinindir de ihtimal oluretme boru gibi 6k yatıyor orda
Kendi hesabin dan almadın mı senetme boru gibi 6k yatıyor orda
yok bir arkdaşın hesabıKendi hesabin dan almadın mı sen
İlk çekimde havale ile bile doğrulama falan istiyor bazen. Hesap sahibinin teli falan varsa ara biraz daha havale daha rahat çekiliretme boru gibi 6k yatıyor orda
Yok buraya atınca gelmiyor valla buna tam kanaat ettim vallaAynen öyle valla göz var kardeşim iyiki bi 2li kombinde 9.50 oranla 3.80 orana 5k vurup kazandık ondan sonra nolduysa geçen sene temmuzdan beri öyle bişey yakalayamaz olduk
Arkadaş peki yaşıyormu o kısım önemli yaşamıyorsa zoryok bir arkdaşın hesabı
Nazara gelme erho puhahahaSole bir olay var eskiden kimin ne parası varsa kimse haset etmiyordu sana sole solim konu aciyoruz adam bana yazıyor sen konumu açtın diye suan ole bir algı olustu ki forumda tek bir konu bile açsan ister istemez göze geliyorsun onun da etkisi var dost
Deseydin benim hesaptan oynardınyok bir arkdaşın hesabı
Saglam birimi peki millet burda 1k para gorse alıp kaçıyoryok bir arkdaşın hesabı
olan birinin la forumdanLa hesap birinin mi yoksa olmayan birinin mi umarım olan birinindir de ihtimal olur