@hkmtgnl dost kişiler belli mi acaba
Beyler adam çekim gelince demişReis 2 kisi belli mi? Arada mesaj kutuma bakiyorum ama ben degilsem kontrol etmeyim surekli![]()
Evet evet dogru ama ben kisiler belli mi diye merak etmistimBeyler adam çekim gelince demiş
Yok dost belki kafada belirlenmiştir cekim gelince direk atar diyeBeyler adam çekim gelince demiş
Evet evet dogru ama ben kisiler belli mi diye merak etmistim
İlla ki vardır kafasında ama burda liste paylaşmak yasakYok dost belki kafada belirlenmiştir cekim gelince direk atar diye
Bilmiyordum ben tesekkurler uyarin icinİlla ki vardır kafasında ama burda liste paylaşmak yasak
bnde çekim gelince nezaman gelir bilmem gelirse atarım ben zaten 2 kişi seçerim. yani gönderecem diyip göndermezlik yapmam ben tanırlar az çok benibeyler çekim gelmedi dahada geçen modlar uyardı beni liste yapmak yok roll vermek yok diye şans parası atarsın istediğine dediler
Kefilimbnde çekim gelince nezaman gelir bilmem gelirse atarım ben zaten 2 kişi seçerim. yani gönderecem diyip göndermezlik yapmam ben tanırlar az çok beni
Yok dost oyle sey olur mu hic aklından bile geçirme o dusunceyibnde çekim gelince nezaman gelir bilmem gelirse atarım ben zaten 2 kişi seçerim. yani gönderecem diyip göndermezlik yapmam ben tanırlar az çok beni
Seni biliyoruz abim şansın daim olsun inşallah 🙏🏻bnde çekim gelince nezaman gelir bilmem gelirse atarım ben zaten 2 kişi seçerim. yani gönderecem diyip göndermezlik yapmam ben tanırlar az çok beni
Reis boyle bir dusunce bence de kimsede yok zaten boyle bir dusuncesi olan takip etmez maclarini senin kullanici adin ile kotu konusan kimseyi gormediim burada. Oyle bisey olunca kullanici rolling actigi zaman altina sey yaziyorlar bu kisi odul atmiyor takip etmeyin.bnde çekim gelince nezaman gelir bilmem gelirse atarım ben zaten 2 kişi seçerim. yani gönderecem diyip göndermezlik yapmam ben tanırlar az çok beni
İyi geceler abim 🙏🏻2 kişiye ödüller gönderildi. geceniz iyi olsun ben yatıyorum..
Kazancın daim olsun reis 🔐