Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl / Kasa 1.5 Hedef 8k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Reis 2 kisi belli mi? Arada mesaj kutuma bakiyorum ama ben degilsem kontrol etmeyim surekli :)

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,523
8,992
113
beyler çekim gelmedi dahada geçen modlar uyardı beni liste yapmak yok roll vermek yok diye şans parası atarsın istediğine dediler
bnde çekim gelince nezaman gelir bilmem gelirse atarım ben zaten 2 kişi seçerim. yani gönderecem diyip göndermezlik yapmam ben tanırlar az çok beni

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
bnde çekim gelince nezaman gelir bilmem gelirse atarım ben zaten 2 kişi seçerim. yani gönderecem diyip göndermezlik yapmam ben tanırlar az çok beni
Reis boyle bir dusunce bence de kimsede yok zaten boyle bir dusuncesi olan takip etmez maclarini senin kullanici adin ile kotu konusan kimseyi gormediim burada. Oyle bisey olunca kullanici rolling actigi zaman altina sey yaziyorlar bu kisi odul atmiyor takip etmeyin.
dedigim gibi senle ilgili hic kotu sey duymadim. Sadece surekli mesajj kutumu kontrol ediyorum eger bana gelmediyse bosuna surekli bakmayim diye dediim ki odul kazanamadiysamda saglik olsun bugun olmaz yarin olur insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...