- 16,500
- 8,899
- 113
Gol dklari 61 71 79 87 seç beğen al55e kadar ilk gol gelse
Gol dklari 61 71 79 87 seç beğen al55e kadar ilk gol gelse
Uğraşma dayı boşver kendine edersin sadece modelin bozulur çok karı gibiler var burda yuzyuze gelince korkudan yurkunamazlar takılmaDayı bir ton küfür etti bana namussuz delikanlı olsa Forum'da gezmez etek giyer konum at dedi konum attım fotoğrafımı attım 1-1,5 saat bekledim engelledi beni son görülme uzun zaman önce öyle bir kitlendim ki Dayı fotoğrafını da attı inşallah O fotoğraftaki odur diye çok dua ediyorum İki gündür
fatih0638 bu karaktersiz şişko göbeği de vardı göbeğinin içini var ya bazı şeylerle dolduracaktım da kaçtı Bir de bu daha önce böyle bir rolde 6-7 bin lira parayı aldı dağıtım yapmadan kaçtı Buradan böyle bir namussuz Bunun gibi iki üç tane daha var burada
Çok küfür etti Kral ya ben dua ediyorum ki fotoğraf attı bana O fotoğraftaki o diye dua ediyorum inşallah Bağcılar'da Zaten ben de yakınım oraya oralara da gelip gidiyorum bir yerde denk gelir Allah'tır Allah büyüktürUğraşma dayı boşver kendine edersin sadece modelin bozulur çok karı gibiler var burda yuzyuze gelince korkudan yurkunamazlar takılma
İnanma yalan etmiştirDayı bir ton küfür etti bana namussuz delikanlı olsa Forum'da gezmez etek giyer konum at dedi konum attım fotoğrafımı attım 1-1,5 saat bekledim engelledi beni son görülme uzun zaman önce öyle bir kitlendim ki Dayı fotoğrafını da attı inşallah O fotoğraftaki odur diye çok dua ediyorum İki gündür
Şuan meydandayim dayıÇok küfür etti Kral ya ben dua ediyorum ki fotoğraf attı bana O fotoğraftaki o diye dua ediyorum inşallah Bağcılar'da Zaten ben de yakınım oraya oralara da gelip gidiyorum bir yerde denk gelir Allah'tır Allah büyüktür
Tanıyorum, yazarım ona ikinizi banlatirim şu maç bitsinfatih0638 bu karaktersiz şişko göbeği de vardı göbeğinin içini var ya bazı şeylerle dolduracaktım da kaçtı Bir de bu daha önce böyle bir rolde 6-7 bin lira parayı aldı dağıtım yapmadan kaçtı Buradan böyle bir namussuz Bunun gibi iki üç tane daha var burada
Hadi bekliyorumTanıyorum, yazarım ona ikinizi banlatirim şu maç bitsin
Bir tane atsa 2 gelecek de atmıyor kiMuro bırak banlatma kendimi su macı getir😄
Gelir reis bozma1k ya bozsak baştanmı başlasak basket ?
İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap1k ya bozsak baştanmı başlasak basket ?