Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl / Kasa 1K Hedef 3 veya 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dani02

Mahir Çayan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,830
1,582
113
Dayı bir ton küfür etti bana namussuz delikanlı olsa Forum'da gezmez etek giyer konum at dedi konum attım fotoğrafımı attım 1-1,5 saat bekledim engelledi beni son görülme uzun zaman önce öyle bir kitlendim ki Dayı fotoğrafını da attı inşallah O fotoğraftaki odur diye çok dua ediyorum İki gündür
Uğraşma dayı boşver kendine edersin sadece modelin bozulur çok karı gibiler var burda yuzyuze gelince korkudan yurkunamazlar takılma

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,129
39,081
113
Uğraşma dayı boşver kendine edersin sadece modelin bozulur çok karı gibiler var burda yuzyuze gelince korkudan yurkunamazlar takılma
Çok küfür etti Kral ya ben dua ediyorum ki fotoğraf attı bana O fotoğraftaki o diye dua ediyorum inşallah Bağcılar'da Zaten ben de yakınım oraya oralara da gelip gidiyorum bir yerde denk gelir Allah'tır Allah büyüktür

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,744
15,760
113
Dayı bir ton küfür etti bana namussuz delikanlı olsa Forum'da gezmez etek giyer konum at dedi konum attım fotoğrafımı attım 1-1,5 saat bekledim engelledi beni son görülme uzun zaman önce öyle bir kitlendim ki Dayı fotoğrafını da attı inşallah O fotoğraftaki odur diye çok dua ediyorum İki gündür
İnanma yalan etmiştir

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,621
8,985
113
fatih0638 bu karaktersiz şişko göbeği de vardı göbeğinin içini var ya bazı şeylerle dolduracaktım da kaçtı Bir de bu daha önce böyle bir rolde 6-7 bin lira parayı aldı dağıtım yapmadan kaçtı Buradan böyle bir namussuz Bunun gibi iki üç tane daha var burada
Tanıyorum, yazarım ona ikinizi banlatirim şu maç bitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...