- 2,294
- 856
- 113
37de kaldı malesef
Sıramızı kaptırma👍1 dk olsa bile gelmez artık
Rol konularında hakkını savunan insanlar oluyor bundan sonra savunsunlar bakalim bugün sustular yarın konuşurlarÜzücü ama gerçek 2 adım atamayan kumarbaz mi olur dedi olurmuş bende atamazdim belki sende atamazdin da büyük konuşmamak gerek
Yapacak bir şey yok dost bari siz mutlu olun en azından birileri sevinsinÜzücü ama gerçek 2 adım atamayan kumarbaz mi olur dedi olurmuş bende atamazdim belki sende atamazdin da büyük konuşmamak gerek
İnşallahBol şans usta yazdıgın gıb gelsın
Burdayım dost 🫡🎖Sıramızı kaptırma👍
İki çeyrekte 37 de bittiOlmayınca olmuyor yapacak bir şey yok
Herkes birbirine yardımcı olsa zincirleme olur çoğunluk mutlu olurYapacak bir şey yok dost bari siz mutlu olun en azından birileri sevinsin
Erhan burda kal sıramı verme vipsinRol konularında hakkını savunan insanlar oluyor bundan sonra savunsunlar bakalim bugün sustular yarın konuşurlar
Ne sırasıSıramızı kaptırma👍
RollNe sırası
Sırayla mı
Hakanım kaç saattir elimizi yoran biziz kimsenin atlamaya hakkı yok bu saatten sonra benceSırayla mı
Yok paraylaSırayla mı
Ben düşman değilim sevineyim buradaki bazıları gibi yatan kupona gülmem zaten insani değil ama büyük laf edip böyle olursa iki cift lafı haketmis olursunYapacak bir şey yok dost bari siz mutlu olun en azından birileri sevinsin
Her adım farklı şahsi fikrim bu gelen yeni adım neyse herkes faydalansınHakanım kaç saattir elimizi yoran biziz kimsenin atlamaya hakkı yok bu saatten sonra bence